Trimis: Mar Oct 16, 2007 1:12 pm Titlul subiectului:
Buna!Locuiesti la Salonic?Eu stau la Kavala,din pacate aici nu prea sunt romani,decat turistii.As vrea tare mult sa cunosc alti romani care traiesc in Grecia..
Trimis: Mar Oct 16, 2007 1:15 pm Titlul subiectului:
Stella a scris:
Buna!Locuiesti la Salonic?Eu stau la Kavala,din pacate aici nu prea sunt romani,decat turistii.As vrea tare mult sa cunosc alti romani care traiesc in Grecia..
Buna si bine ai venit printre noi!
Eu stau in Atena dar sunt sigura ca pe acest forum sunt multi romani din Salonic.
Poop si bafta!
Trimis: Joi Apr 10, 2008 12:35 pm Titlul subiectului:
mariaki a scris:
Buna la toata lumea
Am o MARE MARE RUGAMINTE
cine ma poate ajuta cu relatii despre locuite in vederea inchirierii in Pireu...
Multumiri anticipate
pinau a scris:
mariaki a scris:
Buna la toata lumea
Am o MARE MARE RUGAMINTE
cine ma poate ajuta cu relatii despre locuite in vederea inchirierii in Pireu...
Multumiri anticipate
Singura solutie "hrisi agelia" sau "nees agelies" dar credv ca ultimu ziar s-a inchis ca de cateva saptamani nu l-am mai vazut pe la chioscuri...Multa bafta si sa ne spui si pretu'(desi cred ca in pireu e destul de ieftin ).E la fel ca in Abelokipi acolo stau io'.......
ana_maria a scris:
Buna ziua tutuor!
As vrea sa va intreb daca stiti - poate sunteti sau aveti pe cineva cunoscut in Corint-cam cat costa o locuinta acolo, cu chirie .Ma intereseaza pentru ca am sa am un job in loutraki si imi va fi aproape imposibil -stau in atena si este destul de departe - mai ales ca programul imi va fi variabil ,niciodata fix.Ma intereseaza o medie ,ceva modest,pentru o persoana -o garsoniera.
Va multumesc
Lionqueen a scris:
De ce nu dai un search pe Internet sau pe siteurile cu anunturi imobiliare grecesti???
saru`mana ,initial am dat un search , dar am gasit pentru vacante ,sejururi , si m-am ingrozit , erau niste scoruri.......dar e ok ,am gasit in Eυkaiρia(toata vara am cumparat ziarul asta cu anunturi,si nu mi-a trecut prin minte sa caut ,oricum nu era de actualitate)- pot gasi cu 300 -400 euro. nu stiam de worldlingo, iti multumesc frumos.
ana_maria a scris:
saru`mana ,initial am dat un search , dar am gasit pentru vacante ,sejururi , si m-am ingrozit , erau niste scoruri.......dar e ok ,am gasit in Eυkaiρia(toata vara am cumparat ziarul asta cu anunturi,si nu mi-a trecut prin minte sa caut ,oricum nu era de actualitate)- pot gasi cu 300 -400 euro. nu stiam de worldlingo, iti multumesc frumos.
Lionqueen a scris:
Cu placere si sper sa gasesti ce cauti... Oricum tine-ne la curent
Daca mai gasesc ceva iti postez...
Bafta!!!
Lionqueen a scris:
Uite ti-am gasit anunturile pe Loutraki, dar parerea mea e ca daca cumperi ziarul gasesti mai multe si ai acolo toate informatiile necesare, inclusiv numerele de telefon.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ανω Καρμπουνάρι, γκαρσονιέρα 32 τ.μ., ισόγεια, σε οικόπεδο 1 στρ., επιπλωμένη, ενοικιάζεται info
Πρώτη δημοσίευση: 14/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 18/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ασπρα Χώματα, μεζονέτα 75 τ.μ., αυτόνομη θέρμανση, 2 επιπέδων, ηλιακός, a/c, πλήρως επιπλωμένη, εντός κήπου, ενοικιάζεται info
Πρώτη δημοσίευση: 16/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 21/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ γκαρσονιέρα 30 τ.μ., 4ος όροφος, επιπλωμένη, διαμπερής, με κλιματισμό, εξωτερική info
Πρώτη δημοσίευση: 18/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 28/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ γκαρσονιέρα 35 τ.μ., 2ος όροφος, πλήρως εξοπλισμένη, επιπλωμένο, πλησίον θαλάσσης, ενοικιάζεται info
Πρώτη δημοσίευση: 21/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 25/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ γκαρσονιέρα 40 τ.μ., ισόγεια, με μπαλκόνι, κλιματισμός, επιπλωμένη, από Σεπτέμβριο έως Μάιο, τιμή 230 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 4/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 28/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ γκαρσονιέρα 45 τ.μ., 3ος όροφος, επιπλωμένη, κλιματισμός info
Πρώτη δημοσίευση: 21/10/2007 Τελευταία δημοσίευση: 7/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ διαμέρισμα 40 τ.μ., 5ος όροφος, επιπλωμένο, θέα θάλασσα, τιμή 300 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 7/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 11/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ διαμέρισμα 50 τ.μ., 2ος όροφος, ανοικτό πάρκιν, αυτόνομη θέρμανση, δυάρι, πλήρως επιπλωμένο, άνετο πάρκιν info
Πρώτη δημοσίευση: 21/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 28/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ διαμέρισμα 66 τ.μ., 3ος όροφος, καινούριο, πλήρως επιπλωμένο, πλησίον κέντρου και θαλάσσης, ενοικιάζεται info
Πρώτη δημοσίευση: 21/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 25/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ ενοικιάζεται διαμέρισμα 62 τ.μ., γωνιακό, επιπλωμένο, 2ου ορόφου, πολύ κοντά στη θάλασσα και στο κέντρο της πόλης info
Πρώτη δημοσίευση: 4/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 25/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ Καζίνο, μεζονέτα 370 τ.μ., 3 υ/δ, πάρκιν, 4 επίπεδα, παραλιακή, πολυτελής, πλήρως επιπλωμένη, καθιστικό, 2 μάστερ, γραφείο, μπάνιο, υδρομασάζ, 4 wc, αποθήκη, θέα, τιμή 3.000 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 9/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 23/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ κέντρο, γκαρσονιέρα 35 τ.μ., 3ος όροφος, επιπλωμένη, a/c, τέντες, τιμή 300 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 18/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 23/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ κέντρο, διαμέρισμα 51 τ.μ., 1ος όροφος, επιπλωμένο, παραθαλάσσιο, ενοικιάζεται info
Πρώτη δημοσίευση: 16/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 28/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ κέντρο, διαμέρισμα 65 τ.μ., 2ος όροφος, δυάρι, επιπλωμένο, a/c, τιμή 420 ευρώ info
Πρώτη δημοσίευση: 18/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 23/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ Λιβαδάκι, στούντιο 33 τ.μ., 3ος όροφος, επιπλωμένο, a/c, ενοικιάζεται info
Πρώτη δημοσίευση: 21/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 28/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ οδός Καποδιστρίου, διαμέρισμα 56 τ.μ., 3ος όροφος, επιπλωμένο, ενοικιάζεται info
Πρώτη δημοσίευση: 23/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 28/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ οδός Μάτση, διαμέρισμα 50 τ.μ., 3ος όροφος, ανοικτό πάρκιν, νεόδμητο, πλήρως επιπλωμένο, με βεράντα 10 τ.μ., θέα, αποθήκη info
Πρώτη δημοσίευση: 16/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 21/11/2007
ΛΟΥΤΡΑΚΙ Περιάνδρου, γκαρσονιέρα 40 τ.μ., 1ος όροφος, επιπλωμένη info
Πρώτη δημοσίευση: 7/11/2007 Τελευταία δημοσίευση: 11/11/2007
18 αγγελίες (1 σελίδα)
προηγούμενη 1 επόμενη
ana_maria a scris:
sarut`mana inca o data! am sa ma interesez ,ca saptamana viitoare cand am drum la loutraki ,sa si vad cateva .tinem legatura ,si inca o data iti multumesc !
nanu a scris:
Ana-maria saptamana viitoare , sambata si duminica voi fi si eu in Lutraki, daca vrei sa ne intalnim la o cafea scrie-mi un PM, daca vei fi acolo binenteles
Trimis: Joi Apr 10, 2008 12:40 pm Titlul subiectului:
edbica2000 a scris:
Scrieti din ce zone sunteti, poate ne vedem sau facem schimb de informatii, discutii, etc.
vsebaro a scris:
Ceau edbica! Eu locuiesc in zona Pietii Victoria...in Athena...
marablue a scris:
Eu stau in Karea...tot Atena..
Lionqueen a scris:
Kallithea e prezenta deasemeni prin mine
emily a scris:
Eu stau la Ag.Ioannis - Dafni
nanu a scris:
Ma da v-ati strans toti in Atena? Patra, cineva???? Nimeni????
pisyoana a scris:
Kallirrois...prezent!
Tot Atena..
Lionqueen a scris:
Kallirroi Avenue e tare tare aproape de kallithea, practic sunt lipite de pod... Asta inseamna ca suntem vecine sau ma insel???
pisyoana a scris:
Lionqueen a scris:
Kallirroi Avenue e tare tare aproape de kallithea, practic sunt lipite de pod... Asta inseamna ca suntem vecine sau ma insel???
Pai nu cred ca te inseli... este un pot care duce spre hondos sau sklavenitis....
de la statia de metrou fix, merg spre acest pod,chiar langa hotelul ilissos sau illisos nu stiu exact cum se scrie..
Vorbim despre acelasi loc?
ce bine ar fi...mai mergem la un shopping,la piata...si asa nu am prietene aici:D
Lionqueen a scris:
Nu te inseli, exact astea sunt locurile, la pod este Hotelul Illisos si dupa Sklavenitis si mai departe Hondos... Chiar vizavi de Hondos stau eu:)
pisyoana a scris:
Lionqueen a scris:
Nu te inseli, exact astea sunt locurile, la pod este Hotelul Illisos si dupa Sklavenitis si mai departe Hondos... Chiar vizavi de Hondos stau eu:)
Nice....Poate ne vedem candva...ce bine imi pare...
pinau a scris:
Abelokipi e cineva????????????????????
doina29 a scris:
Lionqueen a scris:
Kallithea e prezenta deasemeni prin mine
in Kallithea stam si noi tot langa Hondos Center, suntem noi in forum, n-ar fi rau sa ne intalnim
Lionqueen a scris:
Serios??? Wow ce ma bucur:)
pisyoana a scris:
Lionqueen a scris:
Serios??? Wow ce ma bucur:)
Ce misto...poate mergem la un shopping ceva...o cafea..mai povestim una alta...
Lionqueen a scris:
De ce nu?
pisyoana a scris:
Lionqueen a scris:
De ce nu?
Hey guess what?? m-am inscris pe celalalt forum departedecasa... Ti-am lasat un mesaj la "cand nervii ating rosu-sfatul psihologului"