Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Salariu rezonabil??!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Anglia
Autor Mesaj
tibi76
e-migrant

Data înscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2007 1:36 pm    Titlul subiectului: Salariu rezonabil??!! Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Tocmai am luat un interviu pentru un post in UK la firma Boots.Puteti sa mi spuneti daca un salariu de 2100 lire pe luna net este suficient pentru a trai decent in UK?
Multumesc

Sus
nickrichards
e-migrant

Data înscrierii: 15/Mai/2008

MesajTrimis: Joi Mai 15, 2008 1:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
2100 lire pe luna net este suficient

Este un salariu foarte bun net. Esti sigur ca e net?
Eu castig 3250 net pe luna insa cheltui 1800 inclusiv mortgage, utilitati si personale.

Sus
ovidel20
e-migrant

Data înscrierii: 24/Sep/2008

MesajTrimis: Mie Sep 24, 2008 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce castigi? vreau si eu asa! eu am vrut sa ajung sofer pe tir da am avut numai ghinioane! Am insurance number, cont barclays, permis UK, digicard,,,, poate-mi gasesti si mie! Please!

in momentul asta sunt in romania, o sa-ti explic alta data de ce, si sufar de o depresie cum n-am crezut ca o sa sufar!

mersi mult! daca mai sunteti perosane cu depresie sa-mi spuneti si mie cum va tratati!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Anglia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1