Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Subiecte..."deranjante"
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
vsebaro
Calator

Data înscrierii: 02/Oct/2007

Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 11:07 am    Titlul subiectului: Subiecte..."deranjante" Răspunde cu citat (quote)

Dragi fete, de acum tot ce e legat de Amway si produsele ei vor fi postate aici! Cool De acea daca o sa am ceva de spus pe celelalte subiecte si am solutia...din afacerea mea...am sa fac trimitere la acest subiect unde veti putea gasii raspunsul! Very Happy
Sus
vsebaro
Calator

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 2:10 pm    Titlul subiectului: Reduceri? Răspunde cu citat (quote)

Daca vreti sa cumparati mai ieftin...decat pretul pe care vi-l ofer eu...se poate! Chiar cu jumatate de pret mai ieftin! Dar pentru asta trebuie sa deveniti parteneri cu Amway! De fapt puteti si castiga o gramada de bani cu asta...dar trebuie muncit...insa dupa aceea satisfactiile sunt uriase...cu cifre cu multe zerouri... Cool

Poate sunteti curioase cam despre ce munca e vorba? Pai in primul rand trebuie sa mergi din nou la scoala - de data asta una de afaceri si cea mai buna din lume! Fara cursuri, fara examene, doar cateva seminarii la care nu ai teme...singurul examinator e contul tau! Si cateva CD-uri si carti motivationale, de dezvoltare personala, de educatie financiara...realizate de oameni de succes (milionari, lideri, doctori etc)

In al doilea rand trebuie sa consumi tu produse pt a stii ce comercializezi! Cu cat consumi mai mult cu atat firma iti face reduceri mai mari! Dar asta nu e tot! Daca recomanzi altora sa consume aceste produse la pret redus, compania te plateste si pentru produsele consumate de acestia! Si nu numai de ei dar si de prietenii prietenilor lor! E ca si cum ai merge la supemarket ai cumpara saptamanal sucul preferat de acolo si ai si recomanda prietenilor sa cumpere tot de acolo ca "e ieftin si bun"! Doar ca supermarketul nu te plateste pentru asta pe cand Amway da!

Foarte, foarte pe scurt cam asta e ideea dar va atentionez din nou este doar 1% din informatie! Este o afacere de f mare viitor dar numai pentru cei care vor cu adevarat sa devina independenti financiar!

Sus
vsebaro
Calator

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: Despre sistemele piramidale... Răspunde cu citat (quote)

draga pisyoana, draga nefeli acum sunt in incurcatura Rolling Eyes ...nu pentru ca nu stiu sa va raspund la obiectiunile voastre (sunt f bine pregatit in domeniu deci nu aveti cum sa ma "bateti") dar daca voi demonstra ca nu aveti dreptate veti fi tare suparate pe mine... Mad ...si asta e ultimul lucru pe care il vreau! Dale Carnegie in cartea sa Secretele succesului spunea ca cea mai mare greseala este sa spui cuiva ca greseste si mai ales in public! Dusman de moarte pe viata ti l-ai facut! Si eu vreau prieteni in Atena nu dusmani...! Confused Apropo am cartea cu mine...daca vreti sa o cititi...e extraordinara...dar v-o pot lasa doar o saptamana...la fiecare!

Cu drag Sebastian Very Happy

Sus
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 4:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer nu cred ca te vei abtine sa ne explici ca nu avem dreptate.si cel putin din partea mea,nu vei avea un dusman..dar nici nu cred ca mi vei schimba parerea....deci:lumineaza ne
p.s:esti liber sa alegi singur titlul subiectului tau....si vad ca ai ales unul destul de ciudat....nu e deranjant subiectul..ci felul in care l prezinti Wink

Sus
pisyoana
Calator

Data înscrierii: 13/Noi/2006

Locație: Athens

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 9:47 am    Titlul subiectului: Re: Despre sistemele piramidale... Răspunde cu citat (quote)

vsebaro a scris:
draga pisyoana, draga nefeli acum sunt in incurcatura Rolling Eyes ...nu pentru ca nu stiu sa va raspund la obiectiunile voastre (sunt f bine pregatit in domeniu deci nu aveti cum sa ma "bateti") dar daca voi demonstra ca nu aveti dreptate veti fi tare suparate pe mine... Mad ...si asta e ultimul lucru pe care il vreau! Dale Carnegie in cartea sa Secretele succesului spunea ca cea mai mare greseala este sa spui cuiva ca greseste si mai ales in public! Dusman de moarte pe viata ti l-ai facut! Si eu vreau prieteni in Atena nu dusmani...! Confused Apropo am cartea cu mine...daca vreti sa o cititi...e extraordinara...dar v-o pot lasa doar o saptamana...la fiecare!

Cu drag Sebastian Very Happy

Nu iti convine ca aici se spun lucrurilor pe nume...si nu cred ca a zis cine va ceva de dusmani sau geva de genul asta...numai tu esti cel care a mentionat asa ceva...Si daca tot sustii sus si tare produsele tale biologice,naturale sau cum vrei tu sa le spui...de ce nu mi-as face in casa o masca cu miere si iaurt?? Sunt multe expemple pe care ti le pot da...dar sa nu mai intram in amanunte...
Chestia asta mi se pare ca seamana cu Avon lol...
Si inca ceva...ebay ramane tot ebay...si calitatea e aceeasi...pretul mai mic.. Twisted Evil

Sus
vsebaro
Calator

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

draga pisyoana ai dreptate masca cu miere si iaurt este cea mai buna solutie pentru ingrijirea fetei! De altfel multe din produsele mele se bazeaza pe miere si extracte naturale din plante! Intrebarea este...folosesti cu adevarat aceste metode traditionale dar foarte eficiente? Daca da atunci te felicit! Esti o fata desteapta, una din putinele care mai apreciaza retetele simple cu produse 100% naturale! Wink

Cat despre e-bay pate ca"...si calitatea e aceeasi...pretul mai mic.."dar serviciile postlivrare lipsesc cu desavarsire! De cele mai multe ori asta face diferenta! Imi aduc aminte de o poveste a lui Zig Ziglar (care e mai numit si "regele vanzarilor") care spunea in cartea lui "Arta vanzarilor" ca la un moment dat facea parte dintr-un comitet al unei scoli si aveau un buget extrem de mic cu care trebuiau sa schimbe boilerul scolii! Asa ca au facut licitatie si au primit 2 oferte! Una dintre ele era cu jumatate de pret mai ieftina dect cealalta! Ce credeti ca a ales in unanimitate comitetul? Oferta cea mai scumpa! De ce? Pentru ca aceasta oferea garantie, serviciu postvanzare si avea reputatia de a-si duce la bun sfarsit contractul! Ceea ce nu se putea spune despre cealalta companie! Cool

Daca va intereseaza cartea o am aici dar e data! Poate peste o saptamana, doua!

Cat despre afirmatia mea legata de dusmani...credeti-ma pe cuvant ca am dreptate...am mai patit-o... Crying or Very sad ! O discutie amicala se poate transforma usor intr-o cearta...Pot castiga batalia dar razboiul cu siguranta il voi pierde (adica prietenii)!

Chiar vreti sa va..."luminez"? Stiu si eu? Ce am de castigat din asta? De ce nu veniti sa ne intalnim sa va dau niste cartii legate de MLM daca va intereseaza asa de tare? Si trageti voi concluziile... Smile nu e cel mai sanatos asa?

Cu drag sebastian

Sus
vsebaro
Calator

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 12:18 pm    Titlul subiectului: Despre virusuri... Răspunde cu citat (quote)

In urma cu multi ani eram in ultimul an la Facultatea de Agronomie, specializarea Protectia Mediului si imi faceam lucrarea de diploma cu tema "Statii de epurare"! Una din noutatiile pe care le-am prezentat ca fiind revolutionare in domeniul epurarii apei era Tehnologia de dezinfectie cu UV! Asa ca am fost foarte surprins zilele astea sa aflu ca filtrul pe care il comecializez foloseste doua trepte de filtrare: una cu carbune activ (cum au majoritatea filtrelor) si una cu...UV! Atunci am inteles de ce este apreciata de forurile internationale ca fiind nr 1 in lume! De aceea are o eficienta de 99,99% pentru bacterii si virusi! De fapt asta face diferenta pt ca majoritatea filtrelor folosesc carbune activ pt a filtra apa si majoritatea retin (mai mult sau mai putin) in jur de 140 contaminanti, dar bacteriile si mai ales virusurile trec de aceasta treapta! Si din pacate apa e plina de asa ceva... Shocked ...da, din pacate...chiar si apa imbuteliata poate contine astfel de...musafiri nepoftiti...mai ales sticlele ieftine... Confused

E, uneori e bun cate un virus pt sistemul imunitar... dar cand esti bolnav nu prea e placut...mai ales daca ramane cu sechele...mai ales la cei mici sau batrani! Confused

Ecologistii fac scandal pentru chestii mai marunte cum ar fi franturi de ADN din virusuri care sunt introduse in plantele transgenice! Si oamenii nu mananca plante transgenice ca sunt daunatoare in schimb ingereaza milioane de virusuri zilnic! Confused Ciudat mai gandesc oamenii, nu-i asa? De fapt cum mai spuneam, de obicei oamenii gandesc mai mult emotional si mai putin logic...!? Rolling Eyes

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 3:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Serviciile postlivrare pe ebay sunt prezente.In caz de pierdere/netrimitere al coletului,dar tu ai platit deja,serviciul paypal te despagubeste.Si ca in orice tranzactie....produse cu defect,sau nr gresit,etc se schimba sau se returneaza banii in caz ca nu au cu ce schimba.
Produsele electrice ,mecanice etc...noi au garantie.Poti alege desigur si produse folosite ,mai ieftine,dar fara garantie.

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Chiar vreti sa va..."luminez"? Stiu si eu? Ce am de castigat din asta? De ce nu veniti sa ne intalnim sa va dau niste cartii legate de MLM daca va intereseaza asa de tare? Si trageti voi concluziile... nu e cel mai sanatos asa?"
Inainte de a "ne lumina" in teorie....te as ruga sa ti dai cu parerea la modul in care vad eu afacerea ta...(expus in celalalt subiect)...sunt curioasa ce argumente aduci sincer.

Sus
vsebaro
Calator

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga nefeli, te referi la "piramide"?

Cat despre garantie ma refeream la faptul ca daca, spre exemplu crema de ochi nu are efectul pe care cercetatorii Amway spun ca il au iti primesti banii inapoi chiar daca ai consumat produsul... Wink

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma refer la tot ce am afirmat despre amway....nu doar despre "piramide"....da da da...asa e amway da banii inapoi(pe bune)...tu pierzi punctele facute...mai mult nervi ,stres....in fine.
Pe ebay,in caz ca nu te multumeste produsul...desi l ai deschis,folosit....decat sa le lasi feedback negativ...prefera sa ti dea banii inapoi.Cam aceelasi lucru nu?
Inca astept o "contra"din partea ta la ce am spus despre amway....la naiba...ar trebui sa fie floare la ureche ptr tine...la cate seminarii,casete,carti ai studiat. Wink

Sus
vsebaro
Calator

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai da, dar ce castig eu din asta? Crezi ca nu am alceva mai bun de facut? Daca chiar te intereseaza asa mult subiectul hai sa ne intalnim (iti dau si niste materiale sa le studiezi) sau vino luni la ora 20.30 la Hotel Esperia, et. 2, Str. Stadiu 22!

Stii de ce nu iti raspund la "contra"? Wink

Hai sa iti spun o poveste pe care chiar am citit-o in cartea lui John Maxwell "Dezvolta liderul din tine":

"Un batranel , care nu isi mai gasea ferastraul cel bun, il tot banuia pe fiul vecinului ca l-a luat. In urmatoarea saptamana tot ce facea adolescentul i se parea suspect - felul in care se misca, tonul vocii, gesturile. Dar cand intr-o zi si-a gasit ferastraul sub bancul de lucru unde alunecase din greseala, nu i se mai paru nimic neobisnuit in actiunile baiatului din vecini!"

Asa ca din moment ce atitudinea ta este de "contra" nu are rost sa continuam asa la nesfarsit! Prefer sa pierd batalia...dar sa castig razboiul! Stii, in Biblie este un proverb "vorba e de argint, dar tacerea e de aur", proverb care mi-a fost confirmat de toti marii lideri si oameni de afaceri (John Maxwell, Dale Carnegie, Zig Ziglar etc)! Deci de data asta prefer sa tac, iar daca vrei mai multe informatii despre afaceri...am o gramada dar in format audio, video, sub forma de carti, reviste, sit-uri web, seminarii...Spune-mi care forma o preferi!

Very Happy

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 7:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ...nu mi se pare ca ai altceva mai bun de facut,sincer!Ce ai de castigat?Pai poate va deveni cineva ,din cei ce citesc pe forum interesat.La urma urmei asta iti e si scopul....de aia si la fiecare postarea a ta ai dat detalii peste detalii despre produsele,afacerea ta,etc.
Esti fff bun in a spune povesti Wink .
Si ca raspuns la "povestea ta".....nu am o "contra"oarba.....te vad fff devotat ,ai inceput de unul singur o campanie de recrutare(clienti,parteneri),bravo tie ptr ambitie si ptr ca te risti....dar asta nu inlocuieste eschivarea ta de a anihila ce am afirmat.
Nu ai castigat razboiul ....tacerea e de aur doar in anumite situatii,iar a ta nu se numara printre ele.

P.S:sunt in salonic ,deci cam departe de tine....si asa cum am mai spus....am vazut n carticele,am auzit de n ori planul vostru de afaceri invatat pe de rost aproape unul de la altul si reprodus cat se poate de fidel cu cel prezentat de sponsor ,sau de altcineva maestru in arta oratoriei. Cool

Sus
pisyoana
Calator

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="vsebaro"]draga pisyoana ai dreptate masca cu miere si iaurt este cea mai buna solutie pentru ingrijirea fetei! De altfel multe din produsele mele se bazeaza pe miere si extracte naturale din plante! Intrebarea este...folosesti cu adevarat aceste metode traditionale dar foarte eficiente? Daca da atunci te felicit! Esti o fata desteapta, una din putinele care mai apreciaza retetele simple cu produse 100% naturale! Wink

Cat despre e-bay pate ca"...si calitatea e aceeasi...pretul mai mic.."dar serviciile postlivrare lipsesc cu desavarsire! De cele mai multe ori asta face diferenta!

DA! Folosesc masti naturale si sunt mult mai bune decat cremele de la marci de prestigiu.
Si....daca nu te deranjeaza...de cate ori ai cumparat de pe ebay?
Nu prea mai am ce sa iti mai zic, nu vreau sa te conving chestia e ca cei care cumpara de pe ebay stiu la ce sa se astepte si stiu despre ce vb eu aici.

Sus
pisyoana
Calator

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="vsebaro"]

Si mai am o intrebare...daca nu te supara...cati ani ai?

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3