| Autor |
Mesaj |
vsebaro Calator
Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 70
Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nefeli a scris: | Am citit fff bine....acolo unde am specificat o situatie am si subliniat ca nu stiu daca tu ai facut voluntariat la modul specificat de mine .Si vezi....ai reusit sa fi om bun fara a fi partener in "marea afacere"...cel putin asta vad eu.
Si descrierea referitoare la cum muncesti in cadrul "afacerii"..avea ca scop sublinierea faptului ca ce scoti din primul job....investesti (atat cat iti ramane)in afacere,in calatorii de prezentare.Deci nu e o solutie ieftina,la indemana oricui, de a deveni "lider"nu si o permite cineva din romania ce lucreaza vreo 10-12 ore zilnic pe un 200 euro.Asa ca in prezentarile facute de voi....specificati si aspectul asta....de aia multi incep entuziasmati..si dupa cand au de ales intre a investi in propriul magazin(a incerca produse la juma de pret-deloc ieftine-facut puncte)si a nu murii de foame...aleg a doua varianta.
Apropo de lider...sunt sigura ca tu mi poti da si o suta....eu am intrebat de ce TOTI trebuie sa ne zbatem sa devenim lideri. |
Da, pai de aia cei mai multi diamanti sunt in zona Moldovei, ca acolo au salarii mari...De fapt Romania are cea mai mare crestere din Europa! La toate seminariile internationale de peste 10.000 de persoane din Europa Centrala si de Est traducerea se face direct in limba romana... pentru ca sunt cei mai multi ... si cred eu, cei mai saraci...
Lider nu trebuie sa devii decat daca vrei sa schimbi ceva semnificativ in viata ta si a altora! De fapt toti putem fi lideri dar putini... suntem in realitate! La fel cum toti putem fi oameni de afaceri dar putini reusesc in final ... cam 20-30%! Potentialul e acelasi ... visele si taria lor difera!
De fapt cand ai un vis suficient de puternic, dupa ce ai lucrat 10-12 ore nu te mai uiti la televizor sau citesti ziarul sau .... ci citesti o carte de educatie financiara ... asculti un CD ... te intalnesti cu un prospect ... e doar o chestiune de schimbare a prioritatilor! Mai bine sa o faci acum cand "te tine" decat cand o sa fi cu un picior in groapa si chiar f dificil sa faci o astfel de afacere... nu am spus imposibil ... sunt cazuri!
Apropo, am mai adaugat niste informatii la mesajul anterior... 
|
|
| Sus |
|
 |
vsebaro Calator
|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 6:43 pm Titlul subiectului: Plec in ... Creta |
|
|
Dragelor am o veste proasta sau buna depinde din ce punct de vedere priviti! Asa cum spunea nenea Einstein - Totul e relativ! Deci, am sa plec pt cateva luni in insula Creta si inca nu stiu ce conexiune la Internet o sa am acolo... ... asa ca o sa lipsesc o vreme de pe forum ... unii o sa se bucure ... .... dar nu va faceti iluzii ca revin...
Daca chiar mai vreti sa comandati ceva va dau nr de tel al unui partener de afaceri din Grecia dar de origine romana si care este expert in produse Artistry. Numele dumneaei este Katerina Malai mobil 6999110374 sau fix 210821987.
Salutari si sper sa ne auzim in curand! 
|
|
| Sus |
|
 |
pisyoana Calator
Data înscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 142
Locație: Athens
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
offff....Observ ca numai despre aceasta "afacere" se vorbeste.
Sincer nu cred ca are rost sa va contraziceti unul pe celalalt, cum mie nu imi poate schimba parerea despre ebay si ca este f convenabil sa cumperi de acolo, nici tu nu ii poti schimba parerea despre aceasta "afacere"
Daca omul are visul asta si atatea sperante, de ce vrei sa le naruiesti? 
|
|
| Sus |
|
 |
vsebaro Calator
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pisyoana a scris: | offff....Observ ca numai despre aceasta "afacere" se vorbeste.
Sincer nu cred ca are rost sa va contraziceti unul pe celalalt, cum mie nu imi poate schimba parerea despre ebay si ca este f convenabil sa cumperi de acolo, nici tu nu ii poti schimba parerea despre aceasta "afacere"
Daca omul are visul asta si atatea sperante, de ce vrei sa le naruiesti?  |
Da, da! De ce? De ce?

|
|
| Sus |
|
 |
nefeli Emigrant
Data înscrierii: 15/Sep/2006 Mesaje: 539
Locație: Grecia-Salonic
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 4:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu???????!!!!!!!Nu vreau sa naruiesc nimic,ptiuuu ptiuu.... E doar un schimb de pareri,el pro eu contra....acum ,vsebaro,nu te asteptai sa fie toti pro,nu i asa.
Sa luam si partea buna a lucrurilor...cine o citi postarile tale poate devine interesat,nu?
Drum bun si multa bafta!
|
|
| Sus |
|
 |
pisyoana Calator
Data înscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 142
Locație: Athens
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 7:15 am Titlul subiectului: |
|
|
| nefeli a scris: | Eu???????!!!!!!!Nu vreau sa naruiesc nimic,ptiuuu ptiuu.... E doar un schimb de pareri,el pro eu contra....acum ,vsebaro,nu te asteptai sa fie toti pro,nu i asa.
Sa luam si partea buna a lucrurilor...cine o citi postarile tale poate devine interesat,nu?
Drum bun si multa bafta! |
Sincer eu nu am vazut pe nimeni pe acest forum sa fie pro...lol
Tot cu ebay-ul meu raman. Drum bun cum zicea si nefeli si mult noroc sa reusesti ceea ce iti propui sa faci.
|
|
| Sus |
|
 |
vsebaro Calator
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 1:23 pm Titlul subiectului: Va multumesc fetelor! |
|
|
Dragelor, va multumesc mult pt tot!
Si imi cer scuze daca am fost uneori arogant...chiar sarcatic.. ... mai imi scapa... cateodata .... dar ma tratez.... de fapt sa stiti ca intradevar am fost f arogant ...inainte de a incepe afacerea!
Sa stiti ca pe linga faptul ca ... daja... sunt persoane de pe forum interesate de proiectul asta financiar, discutia cu persoane asa de inteligente ca voi, m-a facut sa imi pun mintea la contributie si sa imi sistematizez mai bine ideile! Si am invatat atatea chestii noi! Asa ca, cu prima ocazie dau un ... suc natural! Respectele mele fetelor!
Oricum problema nu se pune care sistem e mai bun ebayul sau Amway, ci care iti ofera in final libertatea financiala! Pt ca asta cautam cu totii! De fapt nici macar nu vrem bani, vrem ce putem realiza cu banii respectivi! Stiti ca peste 80% din motivele de stres se pot rezolva cu bani?
Daca vreodata veti dori sa incercati o afacere pe cont propriu sa stiti ca as fi bucuros sa lucrez cu persoane asa de hotarate ca voi! Sa stiti ca unora din cei mai de succes oameni din Amway le-a fost prezentat planul de afaceri de 5-6 ori de persoane diferite, in conditii si ani diferiti pt ca doar in final sa se hotareasca si asta dupa ce au studiat indelung proiectul!
Cum bine spunea filosoful chinez Lao Tzu "Calatoria de o mie de mile incepe cu un singur pas"
|
|
| Sus |
|
 |
vsebaro Calator
|
Trimis: Mar Apr 01, 2008 2:00 pm Titlul subiectului: M-am intors |
|
|
Bine v-am gasit dragelor!
Am revenit in forum dupa o lipsa neastepat de lunga... ...Acum sunt in Romania si va urez toate cele bune din Romania! Ce m-a uimit in ultimul timp de cand m-am intors este ca peste tot sunt anunturi "ANGAJAM..." si salarile destul de bune! Eu am castigat luna asta cam cat castigam si in Grecia si asta fara sa pun la socoteala banii veniti din Amway (apropo vreau sa va spun ca afacerea mea din Romania s-a dublat in ultimul an in conditiile in care eu am fost exclusiv in Grecia...eu zic ca e o chestie )
Va urez o saptamana minunata!
Cu drag Sebastian
|
|
| Sus |
|
 |
pinau Calator
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 63
Locație: GRECIA
|
Trimis: Mar Apr 01, 2008 7:37 pm Titlul subiectului: Re: M-am intors |
|
|
| vsebaro a scris: | Bine v-am gasit dragelor!
Am revenit in forum dupa o lipsa neastepat de lunga... ...Acum sunt in Romania si va urez toate cele bune din Romania! Ce m-a uimit in ultimul timp de cand m-am intors este ca peste tot sunt anunturi "ANGAJAM..." si salarile destul de bune! Eu am castigat luna asta cam cat castigam si in Grecia si asta fara sa pun la socoteala banii veniti din Amway (apropo vreau sa va spun ca afacerea mea din Romania s-a dublat in ultimul an in conditiile in care eu am fost exclusiv in Grecia...eu zic ca e o chestie )
Cu drag Sebastian |
da da da da TE CRED!!!MILIONARULE.......
|
|
| Sus |
|
 |
vsebaro Calator
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 10:57 am Titlul subiectului: Re: M-am intors |
|
|
| pinau a scris: | | vsebaro a scris: | Bine v-am gasit dragelor!
Cu drag Sebastian |
da da da da TE CRED!!!MILIONARULE....... |
Ei, inca nu, dar vine si aia... 
|
|
| Sus |
|
 |
|