| Autor |
Mesaj |
aby25 Calator
Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 46
|
Trimis: Joi Dec 06, 2007 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
primit !
toate cele bune !
|
|
| Sus |
|
 |
wattaman Calator
Data înscrierii: 18/Mar/2008 Mesaje: 30
Locație: Bangkok
|
Trimis: Dum Mar 23, 2008 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Katerina eu iti recomand alta carte. Scuze, n-am avut timp sa citesc toate articolele de aici, dar fiind tot vorba de spiritualitate&...anyway...
Daca ai ocazia citeste "Enigma vietii si a mortii", de Dr. Aurel Popescu-Balcesti. O sa-ti placa, cred...
Mie mi-a placut pentru ca omul incearca sa explice si sa dea sens, cumva, existentei in general, din timpul vietii si de dupa moarte.
|
|
| Sus |
|
 |
emily Calator
Data înscrierii: 03/Mai/2007 Mesaje: 26
Locație: atena
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Wattaman daca te intereseaza si intelegi carti cu subiect asemanator, poti citi 'LIFE AFETR LIFE' de Raymond Moody , Arthur Fohd- 'Relatari ale vietii de dincolo de moarte'(pe care io am citit o doar in engleza ca in rom nu am gas).
Kaly evdomada!
Succese.
|
|
| Sus |
|
 |
wattaman Calator
Data înscrierii: 18/Mar/2008 Mesaje: 30
Locație: Bangkok
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| emily a scris: | Wattaman daca te intereseaza si intelegi carti cu subiect asemanator, poti citi 'LIFE AFETR LIFE' de Raymond Moody , Arthur Fohd- 'Relatari ale vietii de dincolo de moarte'(pe care io am citit o doar in engleza ca in rom nu am gas).
Kaly evdomada!
Succese. |
Nu... nu prea ma mai intereseaza. M-am lasat de a incerca sa deslusesc misterele vietii   
Am recomandat cartea doctorului pt. ca explica (d.p.d.v. al lui) cam toate 'misterele'.
Am auzit si de "Life After Life" (cred ca a fost si film).
Multumesc, oricum!
|
|
| Sus |
|
 |
|