Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Spiritualitate
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
aby25
Calator

Data înscrierii: 01/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2007 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

primit ! Smile
toate cele bune !

Sus
wattaman
Calator

Data înscrierii: 18/Mar/2008

Locație: Bangkok

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Katerina eu iti recomand alta carte. Scuze, n-am avut timp sa citesc toate articolele de aici, dar fiind tot vorba de spiritualitate&...anyway...
Daca ai ocazia citeste "Enigma vietii si a mortii", de Dr. Aurel Popescu-Balcesti. O sa-ti placa, cred...
Mie mi-a placut pentru ca omul incearca sa explice si sa dea sens, cumva, existentei in general, din timpul vietii si de dupa moarte.

Sus
emily
Calator

Data înscrierii: 03/Mai/2007

Locație: atena

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 1:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wattaman daca te intereseaza si intelegi carti cu subiect asemanator, poti citi 'LIFE AFETR LIFE' de Raymond Moody , Arthur Fohd- 'Relatari ale vietii de dincolo de moarte'(pe care io am citit o doar in engleza ca in rom nu am gas).
Kaly evdomada!
Succese.

Sus
wattaman
Calator

Data înscrierii: 18/Mar/2008

Locație: Bangkok

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

emily a scris:
Wattaman daca te intereseaza si intelegi carti cu subiect asemanator, poti citi 'LIFE AFETR LIFE' de Raymond Moody , Arthur Fohd- 'Relatari ale vietii de dincolo de moarte'(pe care io am citit o doar in engleza ca in rom nu am gas).
Kaly evdomada!
Succese.

Nu... nu prea ma mai intereseaza. M-am lasat de a incerca sa deslusesc misterele vietii SmileSmileSmileSmile
Am recomandat cartea doctorului pt. ca explica (d.p.d.v. al lui) cam toate 'misterele'.
Am auzit si de "Life After Life" (cred ca a fost si film).
Multumesc, oricum!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4