| Autor |
Mesaj |
cris80 e-migrant
Data înscrierii: 28/Oct/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 3:13 am Titlul subiectului: buna |
|
|
Buna,
ma numesc Cristiana,sunt casatorita in Frankfurt de 2 ani,am 27 de ani si as dori sa cunosc fete romance din apropiere!! Sunt forte singura si m-as bucura sa mi fac cativa prieteni!
|
|
| Sus |
|
 |
mishagerm e-migrant
Data înscrierii: 28/Oct/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna! si eu sunt in apropiere de Frankfurt...din worms la 50 km de Frankfurt...
|
|
| Sus |
|
 |
cris80 e-migrant
Data înscrierii: 28/Oct/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Oct 31, 2007 4:47 am Titlul subiectului: ciao |
|
|
Buna,nu prea stiu cum sa folosesc situl asta,imi cam prind urechile si nici rabdare sa invat sa l utilizez nu prea am!! Uite asta e mailul meu tyaxox yahoo.com ( sorry dar nu mi merge around-ul lol)...contacteaza ma acolo sa putem vorbi mai mult!
|
|
| Sus |
|
 |
AncaPop e-migrant
Data înscrierii: 03/Apr/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 1:00 pm Titlul subiectului: Re: buna |
|
|
| cris80 a scris: | Buna,
ma numesc Cristiana,sunt casatorita in Frankfurt de 2 ani,am 27 de ani si as dori sa cunosc fete romance din apropiere!! Sunt forte singura si m-as bucura sa mi fac cativa prieteni! |
salut,
si eu as vrea sa ma mut curand in Germania, langa Frankfurt, 55 km, Miehlen, dar mai intai caut un loc de munca.
daca stie cineva procedurile, va rog sa ma update si pe mine.
Danke
|
|
| Sus |
|
 |
dengabi e-migrant
Data înscrierii: 11/Feb/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Feb 11, 2010 2:37 pm Titlul subiectului: Re: buna |
|
|
Buna Cristina,
Si eu locuiesc in Frankfurt de cca. 1 an de zile impreuna cu sotul meu si ne dorim sa cunoastem romani din apropiere. Ne lipseste atmosfera de acasa si ne dorim sa ne facem prieteni aici.
O zi buna !
Denisa
quote="cris80"]Buna,
ma numesc Cristiana,sunt casatorita in Frankfurt de 2 ani,am 27 de ani si as dori sa cunosc fete romance din apropiere!! Sunt forte singura si m-as bucura sa mi fac cativa prieteni![/quote]c in Fra
|
|
| Sus |
|
 |
monika_marin e-migrant
Data înscrierii: 18/Feb/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Feb 18, 2010 9:45 am Titlul subiectului: Re: buna |
|
|
| dengabi a scris: | Buna Cristina,
Si eu locuiesc in Frankfurt de cca. 1 an de zile impreuna cu sotul meu si ne dorim sa cunoastem romani din apropiere. Ne lipseste atmosfera de acasa si ne dorim sa ne facem prieteni aici.
O zi buna !
Denisa
quote="cris80"]Buna,
ma numesc Cristiana,sunt casatorita in Frankfurt de 2 ani,am 27 de ani si as dori sa cunosc fete romance din apropiere!! Sunt forte singura si m-as bucura sa mi fac cativa prieteni! | c in Fra[/quote]
Buna.
Ma numes Monica. Am 29 de ani, sunt casatorita si am un copil iar in iulie vine si al doilea. Eu si cu sotul meu incercam de ceva vreme sa emigram in germania. El a fost plecat 1 an in Germania, la Steinau langa Frankfurt (specializare la firma mama). Dupa revenire am inceput demersurile sa plecam cu totii. Se pare ca in viitorul foarte apropiat va primi oferta si contractul din partea firmei din Germania. Acuma ca totul e aproape rezolvat suntem foarte nehotarati ce sa facem, de cati bani avem nevoie, ce posibilitati voi avea eu...
M-as bucura mult sa pot vorbi cu cineva care este deja acolo... Cine stie poate peste cateva luni ne vom intalni acolo.
O zi buna!
|
|
| Sus |
|
 |
gabriella e-migrant
Data înscrierii: 16/Apr/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Apr 17, 2010 3:28 pm Titlul subiectului: buna |
|
|
Ma numesc Petronela si am 22 de ani.Sunt in Germania de aproape un an impreuna cu prietenul meu si am dori sa ne facem si noi cativa prieteni aici.Noi locuim in Dusseldorf dak sunt romani care locuiesc prin apropiere ast un rasp. 
|
|
| Sus |
|
 |
|