Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Vin sarbatorile...unde,ce,cum,cand
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

Locație: Atena

MesajTrimis: Joi Dec 20, 2007 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos.. Very Happy ..poate schimbam purcelul cu mielul de Paste...asa mai are timp sa mai pasca pina atunci.. Laughing Laughing Sa ne auzim cu bine in 2008!!!
Sus
edbica2000
Calator

Data înscrierii: 02/Iun/2007

Locație: Paralia Katerini

MesajTrimis: Dum Dec 23, 2007 2:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi (duminca) ma apuc de cele....carnati, caltabos, lebar, toba ... Razz ..am alergat ecva sa fac rost de toate asa cum scrie la carte..dar sper sa-mi iasa...asortate cu sunca afumata si palinca de la baia Mare primite cu atlassibul..sper ca primul Craciun departe..de casa....si fie ca...acasa Very Happy
Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Mar Dec 25, 2007 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Orice ai face aici, nu au acelasi gust ca in Romania, orice le-ai pune, e gustul diferit din cauza carnii, crede-ma ca am incercat de toate cu retete de la mama lor si ca la carte, iese, da nu ca in romania!

Craciun fericit si un an nou plin de bucurii , noroc si tot ce va doriti ! MULTA SANATATE!

Sus
edbica2000
Calator

MesajTrimis: Mar Dec 25, 2007 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nanu a scris:
Orice ai face aici, nu au acelasi gust ca in Romania, orice le-ai pune, e gustul diferit din cauza carnii, crede-ma ca am incercat de toate cu retete de la mama lor si ca la carte, iese, da nu ca in romania!

Craciun fericit si un an nou plin de bucurii , noroc si tot ce va doriti ! MULTA SANATATE!

Sincer, mie mi se par ca au iesit. Cu juma de mirodenii aduse din tara, cred ca au iesit. azi toata ziua a mirosit a cozonaci in casa..mmmm. Wink
CRACIUN FERICIT OAMENI BUNI !

Sus
Stella
Calator

Data înscrierii: 16/Oct/2007

Locație: Grecia

MesajTrimis: Mar Dec 25, 2007 10:42 am    Titlul subiectului: vin sarbatorile Răspunde cu citat (quote)

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

Sus
edbica2000
Calator

MesajTrimis: Lun Dec 31, 2007 10:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI ! Oameni buni, sa fiti iubiti, sa iubiti si sa fiti sanatosi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3