| Autor |
Mesaj |
marablue Calator
Data înscrierii: 23/Iun/2007 Mesaje: 120
Locație: Atena
|
Trimis: Joi Dec 20, 2007 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc frumos.. ..poate schimbam purcelul cu mielul de Paste...asa mai are timp sa mai pasca pina atunci.. Sa ne auzim cu bine in 2008!!!
|
|
| Sus |
|
 |
edbica2000 Calator
Data înscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 21
Locație: Paralia Katerini
|
Trimis: Dum Dec 23, 2007 2:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Azi (duminca) ma apuc de cele....carnati, caltabos, lebar, toba ... ..am alergat ecva sa fac rost de toate asa cum scrie la carte..dar sper sa-mi iasa...asortate cu sunca afumata si palinca de la baia Mare primite cu atlassibul..sper ca primul Craciun departe..de casa....si fie ca...acasa 
|
|
| Sus |
|
 |
nanu Calator
Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 235
Locație: Patra
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Orice ai face aici, nu au acelasi gust ca in Romania, orice le-ai pune, e gustul diferit din cauza carnii, crede-ma ca am incercat de toate cu retete de la mama lor si ca la carte, iese, da nu ca in romania!
Craciun fericit si un an nou plin de bucurii , noroc si tot ce va doriti ! MULTA SANATATE!
|
|
| Sus |
|
 |
edbica2000 Calator
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 12:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| nanu a scris: | Orice ai face aici, nu au acelasi gust ca in Romania, orice le-ai pune, e gustul diferit din cauza carnii, crede-ma ca am incercat de toate cu retete de la mama lor si ca la carte, iese, da nu ca in romania!
Craciun fericit si un an nou plin de bucurii , noroc si tot ce va doriti ! MULTA SANATATE! |
Sincer, mie mi se par ca au iesit. Cu juma de mirodenii aduse din tara, cred ca au iesit. azi toata ziua a mirosit a cozonaci in casa..mmmm.
CRACIUN FERICIT OAMENI BUNI !
|
|
| Sus |
|
 |
Stella Calator
Data înscrierii: 16/Oct/2007 Mesaje: 54
Locație: Grecia
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 10:42 am Titlul subiectului: vin sarbatorile |
|
|
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!
|
|
| Sus |
|
 |
edbica2000 Calator
|
Trimis: Lun Dec 31, 2007 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
LA MULTI ANI ! Oameni buni, sa fiti iubiti, sa iubiti si sa fiti sanatosi.
|
|
| Sus |
|
 |
|