Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

A plecat cineva la munca in Anglia cu com-invest Sibiu?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Stiri din Romania
Autor Mesaj
un_amarat
e-migrant

Data înscrierii: 02/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2007 2:20 pm    Titlul subiectului: A plecat cineva la munca in Anglia cu com-invest Sibiu? Răspunde cu citat (quote)

Buna
As dori sa stiu daca a plecat cineva la munca in Anglia folosind serviciile agentiei Com-invest Sibiu www.com-invest.org , nu vreau sa i-au teapa , aceasta agentie cere comision 300 lire si apoi iti cauta de munca in Anglia
catalinmihaipascu@yahoo.com

Sus
eduard28
e-migrant

Data înscrierii: 20/Noi/2008

MesajTrimis: Joi Noi 20, 2008 4:16 pm    Titlul subiectului: hi Răspunde cu citat (quote)

da, sunt seriosi! eu am plecat de 2 ori cu ei in USA si acum am dosarul depus pt. Anglia.

Laughing

Sus
elenckutza
e-migrant

Data înscrierii: 25/Feb/2009

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 1:07 am    Titlul subiectului: emigrare Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Doresc sa apelez la serviciile firmei Com Invest din Sibiu (ori Work Opportunities - sora Com Invest). Stie cineva daca sunt seriosi? Au oferte pentru SUA.
Astept raspuns, multumesc!

Sus
absolutep0wer
e-migrant

Data înscrierii: 29/Mar/2009

MesajTrimis: Joi Mai 21, 2009 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La multi ani pentru toti cei cu numele Constantin si Elena !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Stiri din Romania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1