| Autor |
Mesaj |
soreen Calator
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 108
|
Trimis: Sâm Dec 13, 2008 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| soreen a scris: | | Adrianos_xxl a scris: | | danacataseby a scris: | | B una Adrian,e bine ca sunteti o comunitae!Mai ai paree romaneasca!!1 |
Buna Dana
din ce zona suntetzi ? ... am intzeles ca soreen e din Atena ! ... e cineva de prin zona mea ? Katerini ? |
Da eu sunt in Atena tu Dana unde stai? |
Dana Danuta ??!!
|
|
| Sus |
|
 |
soreen Calator
|
Trimis: Sâm Dec 20, 2008 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| soreen a scris: | | soreen a scris: | | Adrianos_xxl a scris: | | danacataseby a scris: | | B una Adrian,e bine ca sunteti o comunitae!Mai ai paree romaneasca!!1 |
Buna Dana
din ce zona suntetzi ? ... am intzeles ca soreen e din Atena ! ... e cineva de prin zona mea ? Katerini ? |
Dana Danuta ??!! |
Ai disparut?
|
|
| Sus |
|
 |
soreen Calator
|
Trimis: Lun Ian 19, 2009 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| soreen a scris: | | soreen a scris: | | soreen a scris: | | Adrianos_xxl a scris: | | danacataseby a scris: | | B una Adrian,e bine ca sunteti o comunitae!Mai ai paree romaneasca!!1 |
Buna Dana
Dana Danuta ??!! |
Ai disparut? | .
|
|
| Sus |
|
 |
soreen Calator
|
Trimis: Sâm Ian 31, 2009 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| soreen a scris: | | soreen a scris: | | soreen a scris: | | soreen a scris: | | Adrianos_xxl a scris: | | danacataseby a scris: | | B una Adrian,e bine ca sunteti o comunitae!Mai ai paree romaneasca!!1 |
Buna Dana
Dana Danuta ??!! |
Ai disparut? | . |
psssst
|
|
| Sus |
|
 |
emigrez e-migrant
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Feb 01, 2009 7:25 pm Titlul subiectului: caut |
|
|
| ioanna a scris: | | da ca-n reclama de la Johnny Walker "keep walking" si nu-ti pierde speranta caci nu stii niciodata de unde sare iepurele |
|
|
| Sus |
|
 |
soreen Calator
|
Trimis: Vin Feb 06, 2009 3:44 pm Titlul subiectului: Re: caut |
|
|
| emigrez a scris: | | ioanna a scris: | | da ca-n reclama de la Johnny Walker "keep walking" si nu-ti pierde speranta caci nu stii niciodata de unde sare iepurele |
|
Cine esti?
Nu te-ai recomandat!
|
|
| Sus |
|
 |
soreen Calator
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 1:01 pm Titlul subiectului: Re: caut |
|
|
| soreen a scris: | | emigrez a scris: | | ioanna a scris: | | da ca-n reclama de la Johnny Walker "keep walking" si nu-ti pierde speranta caci nu stii niciodata de unde sare iepurele |
|
Cine esti?
Nu te-ai recomandat! |
Pauza
|
|
| Sus |
|
 |
|