Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Prietenie
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
soreen
Calator

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 13, 2008 3:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
Adrianos_xxl a scris:
danacataseby a scris:
B una Adrian,e bine ca sunteti o comunitae!Mai ai paree romaneasca!!1

Buna Dana
din ce zona suntetzi ? ... am intzeles ca soreen e din Atena ! ... e cineva de prin zona mea ? Katerini ?

Da eu sunt in Atena tu Dana unde stai?

Dana Danuta ??!!

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Sâm Dec 20, 2008 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
soreen a scris:
Adrianos_xxl a scris:
danacataseby a scris:

Buna Dana
din ce zona suntetzi ? ... am intzeles ca soreen e din Atena ! ... e cineva de prin zona mea ? Katerini ?

Dana Danuta ??!!

Ai disparut?

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
soreen a scris:
soreen a scris:
Adrianos_xxl a scris:
danacataseby a scris:

Buna Dana

Dana Danuta ??!!

Ai disparut?
.
Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Sâm Ian 31, 2009 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
soreen a scris:
soreen a scris:
soreen a scris:
Adrianos_xxl a scris:
danacataseby a scris:

Buna Dana

Dana Danuta ??!!

Ai disparut?
.

psssst

Sus
emigrez
e-migrant

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Dum Feb 01, 2009 7:25 pm    Titlul subiectului: caut Răspunde cu citat (quote)

ioanna a scris:
da ca-n reclama de la Johnny Walker "keep walking" si nu-ti pierde speranta caci nu stii niciodata de unde sare iepurele

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Vin Feb 06, 2009 3:44 pm    Titlul subiectului: Re: caut Răspunde cu citat (quote)

emigrez a scris:
ioanna a scris:
da ca-n reclama de la Johnny Walker "keep walking" si nu-ti pierde speranta caci nu stii niciodata de unde sare iepurele

Cine esti?
Nu te-ai recomandat!

Sus
soreen
Calator

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 1:01 pm    Titlul subiectului: Re: caut Răspunde cu citat (quote)

soreen a scris:
emigrez a scris:
ioanna a scris:

Cine esti?
Nu te-ai recomandat!

Pauza

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6