Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

antene satelit DIGI TV

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda
Autor Mesaj
nnicusor
e-migrant

Data înscrierii: 18/Ian/2008

MesajTrimis: Vin Ian 18, 2008 1:56 am    Titlul subiectului: antene satelit DIGI TV Răspunde cu citat (quote)

instalez antene digi tv in orice tara europeana si nu numai

toate programele romanesti

contact 0724583868 0766345351

Sus
Fivetd
e-migrant

Data înscrierii: 20/Mai/2008

MesajTrimis: Mie Mai 21, 2008 8:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut
As vrea sa-mi montez si eu in Olanda o antena prin satelit. Am incercat sa sun dar numerele apar ca nealocate. Cum putem sa vorbim altfel, un mess sau adresa de mail ceva, daca poti trimite-mi un PM

Sus
freesharkk
Calator

Data înscrierii: 27/Sep/2008

MesajTrimis: Dum Sep 28, 2008 11:32 am    Titlul subiectului: Decodoare Digi sau Dolce Răspunde cu citat (quote)

Fivetd a scris:
Salut
As vrea sa-mi montez si eu in Olanda o antena prin satelit. Am incercat sa sun dar numerele apar ca nealocate. Cum putem sa vorbim altfel, un mess sau adresa de mail ceva, daca poti trimite-mi un PM

Buna ziua,
Decodorul cu smart card vi-l pot trimite eu, urmand ca D-voastra sa le montati fie singur,fie cu ajutorul unui tehniciam de acolo, bineinteles ca eu va voi oferi toate informatiile necesare pentru a facilita instalarea.
Pentru relatii ma puteti cuntacta in mail: freesharkk@yahoo.com
Numai bine![/b]

Sus
vili36
e-migrant

Data înscrierii: 03/Feb/2010

MesajTrimis: Sâm Feb 27, 2010 7:31 pm    Titlul subiectului: ANTENE SATELIT MONTAJ REGLAJ SERVICE Răspunde cu citat (quote)

Antene Satelit Digitale 300-2000 programe/montam/reglam/vindem/peste 30 programe
romanesti libere sau cu abonament
(MaxTv,DigiTV,Focus,BOOM TV) /instalam PROGRAME HD TV si pe CALCULATOR ,LAPTOP, asiguram
service./0724.285.600 SAU 0765.522.987

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1