Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

heraklion

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Despre forumurile E-migrant.ro
Autor Mesaj
joh_anna
e-migrant

Data înscrierii: 08/Feb/2008

MesajTrimis: Vin Feb 08, 2008 8:03 pm    Titlul subiectului: heraklion Răspunde cu citat (quote)

buna sunt din heraklion mai e cineva de aici?
Sus
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

Locație: Atena

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adica din Grecia? daca da ne gasesti la Emigrare Grecia... Wink
Sus
joh_anna
e-migrant

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 12:36 pm    Titlul subiectului: mirela h Răspunde cu citat (quote)

mirela h. esti in grecia ?
Sus
mirela_h
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, sunt in grecia, in atena mai exact
Sus
joh_anna
e-migrant

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 2:53 pm    Titlul subiectului: ne cunoastem Răspunde cu citat (quote)

cred ca ne cunoastem sunt ioana ai ajutat-o pe mama sa ajunga la mine in creta iti amintesti?
te-am cautat de multe ori dar ti-ai schimbat probabil nr de telefon...

Sus
mirela_h
Calator

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 2:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aaaaa, da, sigur ca imi amintesc, am avut un feeling ca esti tu... ce mai faci?
Sus
mirela_h
Calator

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2008 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti-am trimis un mesaj privat
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Despre forumurile E-migrant.ro Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1