| Autor |
Mesaj |
Lionqueen Emigrant
Data înscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 896
Locație: Atena, Grecia
|
Trimis: Sâm Feb 16, 2008 11:28 pm Titlul subiectului: Discutii libere2 |
|
|
Cei 6 castigatori ai a 2-a semifinala Eurovision:
1.Biondo-Shine (suedezi)
2.Paula Selling&Provincialii-7 days
3.Nicola-Fairytale Story
4.Catalin-Runaway
5.Zero&Marius Moga-Come this way
6.VH2-Follow me
|
|
| Sus |
|
 |
Neme91 Calator
Data înscrierii: 22/Feb/2008 Mesaje: 19
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Maine seara este finala Eurovision.
Eu prefer pe Catalin si trupa Zero, dar nici ceilalti nus e lasa mai prejos.
Am urmarit putin si competitia grecilor. Cred ca va fi o competitie interesanta anul acesta!
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Melodia care ne va reprezenta la Belgrad: Nico&Vlad Mirita-Pe-o margine de drum... Voci bune, dar melodie demodata rau...
Nu-mi vine sa cred ca TVR-ul si altii nu si-au dat seama ca melodia este un plagiat ordinar, mi-e tare teama sa nu ne facem de kakao daca se va afla de plagiat (DIN NOU) in ultima clipa.
Convingeti-va:
http://www.youtube.com/watch?v=D7gwYrJ8ip0
|
|
| Sus |
|
 |
Neme91 Calator
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Am stat aseara sa vad cum decurge concursul. Au fost trupe FOARTE bune sincer sa fiu! Si sincer nu m-a impresionat melodia lui Nico & Vlad.
Presimt ca ne vom face de cacao anul asta. Imi pare rau, ca erau melodii bune in concurs.
Castigatorii au bilete pentru atena de luni, vor fi prezenti la concursul greciei.
Cei de la Biondo erau Extraordinari!! Si Catalin canta bine! Dar in schimb s-a ales o melodie .. aiurita .
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu zic ca Biondo nu erau buni, dar pe mine m-a enervat ideea in sine, chemam niste straini sa ne reprezinte, ca si cum noi nu avem talente, imaginatie si piese bune... Si daca vreodata este sa castigam, sa castigam fair and square, adica cu ai nostrii, prin fortele proprii nu si prin straini de pe alte meleaguri.
|
|
| Sus |
|
 |
Neme91 Calator
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
S-a discutat faptul ca ar trebui sa se mentioneze in regulament ca numai romanii pot participa. Strainii au venit la noi pentru ca au crezut ca cometitia este mai usoara decat in tarile lor.
Oricum faptul e consumat. Pe mine m-a enervat si anul trecut cand au descalificat melodia Andrei http://www.youtube.com/watch?v=EPxYtYvQ3f4&watch_response .
Nu sunt sigur daca va trece Nico de semifinala de pe 20 mai.
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da si mie mi-a placut piesa aia, originala, dar atunci imediat s-au sesizat ca-i plagiat si au eliminat-o, acum cu PIESA CASTIGATOARE nu s-a comentat nimic si o lasa sa plece asa, ca sa se dscopere mai tarziu si sa fim din nou implicati in scandal si sa fim oaia neagra...
|
|
| Sus |
|
 |
Neme91 Calator
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, si eu sunt foarte curios care va fi reactia cand piesa va fi cantata acolo. Se comenteaza mult pe net ziare si stiri concursul de aseara, scandal... Dar e normal, asa e la romani .
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Total de acord 
|
|
| Sus |
|
 |
michelle8002 Calator
Data înscrierii: 30/Sep/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 7:22 pm Titlul subiectului: casatorie... |
|
|
Buna,
Stiu ca intrebarea mea nu are legatura cu Eurovison-ul dar poate aveti idee...
Stie cineva daca Ambasada Romaniei in Atena poate incheia casatorii intre un cetatean roman si un cetatean strain (nu grec, nu roman) sau daca nu la ambasada atunci unde se poate.
Merci frumos si sper sa ma puteti indruma...
|
|
| Sus |
|
 |
Neme91 Calator
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu e nici o problema, suntem la discutii libere!
Nu sunt sigur daca ambasada poate face asta, depinde si de cetatenia prietenului tau. Dar de obicei nu sunt complicatii, odata ce aveti ambii actele in regula.
|
|
| Sus |
|
 |
michelle8002 Calator
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda... ma conversez cu ambasada si cu consulatul de nu mai stiu cand... si continua sa-mi raspunda in contradictoriu... sunt pe langa total... raspund numai din carti, in loc sa raspunda la subiect, fiind un caz aparte... le-am dat toate detaliile si unul zice se poate, altul ca nu se poate... acum le-am trimis la fiecare raspunsul celuilalt si... astept sa dezbata...
Ideea e ca nu vreau la greci, pentru ca nici unul dintre noi nu vb greaca prea bine, iar ca sa gasesti pe cineva sa vb engleza e aproape imposibil... si sa fiu sincera nici atitudinea lor nu ma pasioneaza...
|
|
| Sus |
|
 |
Neme91 Calator
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce natalitate este prietenul tau? Poate gasiti ambasada tarii lui care va poate clarifica lucrurile, Dar tu fiind romanca ar trebui sa ai toate informatiile care iti trebuiesc de la ambasada.
Ma intrebam doar.. si acolo pentru a ajunge undeva trebuie sa apelezi la spaga?
|
|
| Sus |
|
 |
michelle8002 Calator
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
da... e o situatie mai aparte... ideea e ca astea sunt informatii pe care sunt obligati sa le furnizeze ca de aia sunt acolo, nu vreau sa ajung iar la avocat sa arunc o gramada de bani, cum am facut si cu permisul de sedere... am scris la ambasada sau la consulat si ei mi-au dat datele de contact ale unui avocat... nu mi se pare normal sa procedere in felul asta... mai intai sa iti dea informatiile pe care le-ai solicitat si apoi e decizia ta daca vrei avocat sau nu... dar deh... romani si greci... nici unii nici altii n-au treaba nici cu europa, nici cu civilizatia... in fine, nu mai comentez...
|
|
| Sus |
|
 |
Lionqueen Emigrant
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cate stiu eu, atata timp cat esti cetatean roman cu resedinta aici te poti casatori la Ambasada cu oricine vrei... Sfatul meu este sa emrgi pana acolo si sa vorbesti personal, si eu cand cautam ceva raspunsuri prin telefon am tot fost plimbata si nu am gasit nici un raspuns, cand am fost personal acolo, s-a rezolvat totul in cateva minute...
Au ore cu publicul in care te pot lamuri in orice problema ai ca cetatean roman pe teritoriul Greciei.
|
|
| Sus |
|
 |
|