Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Despre forumurile E-migrant.ro
Autor Mesaj
ef3ct
Calator

Data înscrierii: 28/Feb/2008

MesajTrimis: Vin Feb 29, 2008 2:33 pm    Titlul subiectului: Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiii Răspunde cu citat (quote)

Stai 10 minute si citeste acest articol!
Legea multiplicari!
Cum se procedeaza?
Pasul 1.Ai nevoi de 6 plicuri timbrate,sase coli pe care scri(m-am adaugat la lista ta)si 6ron.
Pasul 2.Acum iei plicurile si pui in ele cate un ron inpaturit in coala de hartie in asa fel incat sa nu se vada sau sa se fure.Sigilezi plicurile.
Pasul 3.Trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
1)Ionela Constantin, Str. Aleea Soarelui nr.16, Bl. G2, Sc. 2, Ap. 38, Jud. Braila, Cod 810229 Braila

2) Patrascu Alin Ionut, str. Stefan cel Mare,bl. A4, sc.B,ap.20, Judetul Arges, Cod 115300 Curtea de Arges.

3) Gherilovici Andrei, Str. Orly 71, bl. R8, sc. 2, ap.6,Judetul Mehedinti, cod 1500, Drobeta Turnu Severin

4) Seicean Alexandra, Str. Gheorghe Magheru, nr.19, Jud. Alba, cod 515400, Blaj

5) Cimpoae Corneliu-Eduard, str. Calea Calarasilor, nr. 319, cartier Viziru 3, bl. B1, sc. 3, et. 4, ap. 96, cod. 810460, Jud. Braila, Braila,

6) Zbanca Dan, str.Dealului,blc 3/N,ap 18,Jud.Harghita,Toplita Cod 535700.

Pasul 4.Acum iti ramane de facut sa trimiti acest articol la cat mai multe forum-uri(forum-uri/newsgroups)sun o gramada,dar la articolul publicat de tine trebuie sa faci o singura modificare sa elimini prima adresa si sa cobori celelalte adrese cu cate un nr mai in jos incat sa iti ramana pozitia asa 6-a libera si te treci pe tine (adresa ta)ca lumea sa te trimita pe cat mai multe adrese.Publica pe cat mai multe forum-uri,adrese de mail,email,id..etc.
Nu este frauda este legal(legea multiplicarii).
Eu am facut bani di asta te ajuta mult,incearca si tu sa vezi daca merge.
Cat am facut???? nu iti zic:) incearca ca merita!
Apropo sa nu te pui pe primul loc ca vei primi mai putin bani sau sa nu trimiti si tu la randul tau plicurile ca vei trisa si nu-i frumos:pimp:
Dupa ce crezi ca ai ajuns primu pe lista si nu te mai gasesti pe forum-uri poti sa incepi din nou sa joci (detali sus).
Bafta!!!

Sus
wattaman
Calator

Data înscrierii: 18/Mar/2008

Locație: Bangkok

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 5:27 pm    Titlul subiectului: Re: Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiii Răspunde cu citat (quote)

ef3ct a scris:
Stai 10 minute si citeste acest articol!
Legea multiplicari!
Cum se procedeaza?
Pasul 1.Ai nevoi de 6 plicuri timbrate,sase coli pe care scri(m-am adaugat la lista ta)si 6ron.
Pasul 2.Acum iei plicurile si pui in ele cate un ron inpaturit in coala de hartie in asa fel incat sa nu se vada sau sa se fure.Sigilezi plicurile.
Pasul 3.Trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
1)Ionela Constantin, Str. Aleea Soarelui nr.16, Bl. G2, Sc. 2, Ap. 38, Jud. Braila, Cod 810229 Braila

2) Patrascu Alin Ionut, str. Stefan cel Mare,bl. A4, sc.B,ap.20, Judetul Arges, Cod 115300 Curtea de Arges.

3) Gherilovici Andrei, Str. Orly 71, bl. R8, sc. 2, ap.6,Judetul Mehedinti, cod 1500, Drobeta Turnu Severin

4) Seicean Alexandra, Str. Gheorghe Magheru, nr.19, Jud. Alba, cod 515400, Blaj

5) Cimpoae Corneliu-Eduard, str. Calea Calarasilor, nr. 319, cartier Viziru 3, bl. B1, sc. 3, et. 4, ap. 96, cod. 810460, Jud. Braila, Braila,

6) Zbanca Dan, str.Dealului,blc 3/N,ap 18,Jud.Harghita,Toplita Cod 535700.

Pasul 4.Acum iti ramane de facut sa trimiti acest articol la cat mai multe forum-uri(forum-uri/newsgroups)sun o gramada,dar la articolul publicat de tine trebuie sa faci o singura modificare sa elimini prima adresa si sa cobori celelalte adrese cu cate un nr mai in jos incat sa iti ramana pozitia asa 6-a libera si te treci pe tine (adresa ta)ca lumea sa te trimita pe cat mai multe adrese.Publica pe cat mai multe forum-uri,adrese de mail,email,id..etc.
Nu este frauda este legal(legea multiplicarii).
Eu am facut bani di asta te ajuta mult,incearca si tu sa vezi daca merge.
Cat am facut???? nu iti zic:) incearca ca merita!
Apropo sa nu te pui pe primul loc ca vei primi mai putin bani sau sa nu trimiti si tu la randul tau plicurile ca vei trisa si nu-i frumos:pimp:
Dupa ce crezi ca ai ajuns primu pe lista si nu te mai gasesti pe forum-uri poti sa incepi din nou sa joci (detali sus).
Bafta!!!

Cati ani ai, m8, 14 ?! Acum ai auzit si tu de piramide si vrei sa prostesti lumea? Laughing

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Despre forumurile E-migrant.ro Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1