Trimis: Sâm Mar 08, 2008 12:20 pm Titlul subiectului:
Nu indrazneste nimeni???
Ce e fain: marea, plaja, cafenelele, restaurantele. Ce nu e fain: nationalismul exagerat, lipsa unui hobby( daca excludem mersul la taverna), sa stai pe o treasa 3 ore doar ca sa bei o cafea, ‘the big greek family’ .
Trimis: Dum Mar 09, 2008 8:53 am Titlul subiectului:
Am revenit.Ce e fain:sunt excelente gazde, buni negociatori, rationali dar sufletisti.Ce nu e fain: nu sunt open minded, sunt zgomotosi, guralivi, dramatici, nepunctuali.
Trimis: Mar Mar 11, 2008 5:22 pm Titlul subiectului:
ddiane24 a scris:
Am revenit.Ce e fain:sunt excelente gazde, buni negociatori, rationali dar sufletisti.Ce nu e fain: nu sunt open minded, sunt zgomotosi, guralivi, dramatici, nepunctuali.
Excelente gazde ???nu prea cred!Sufletisti???Greu de gasit,poate ipocriti si crezi ca sunt sufletisti!!
Trimis: Mie Mar 12, 2008 1:53 am Titlul subiectului: de ce ii pui pe toti in aceiasi oala????
Stella a scris:
ddiane24 a scris:
Excelente gazde ???nu prea cred!Sufletisti???Greu de gasit,poate ipocriti si crezi ca sunt sufletisti!!
excelente gazde =DA (o spun pe pielea mea...)
ipocriti nu prea cred ,poate tu ai fi ipocrita......te-ai gandit si la asta????
iti raspund si de ce:
1 si cel mai important Ce cauti aici daca ai numai negativ sa spui la adresa GRECILOR??????????
te rog raspunde .....Nu ai putea...caci ai gasi foarte greu RASPUNSUL....
Sorry dar asta mi-a venit sa spun cand am citit mesaju' tau...
DACA TU AI AVUT NOROCU' SA INTALNESTI UN IPOCRIT TE ROG NU-I BAGA PE TOTI IN ACEIASI OALA!!!!!!!!!!!
Eu de exemplu in scurta durata pe care o am in Grecia am intalnit GRECI dementi, prosti, destepti, foarte destepti, foarte de treaba...cam toate gradinile au uscaturile lor....pot sa spun ca in general GRECII sunt peste noi ROMANII la capitolu' OMENIE....
De ce nu
Trimis: Joi Mar 13, 2008 12:58 pm Titlul subiectului: Re: de ce ii pui pe toti in aceiasi oala????
pinau a scris:
Stella a scris:
ddiane24 a scris:
excelente gazde =DA (o spun pe pielea mea...)
ipocriti nu prea cred ,poate tu ai fi ipocrita......te-ai gandit si la asta????
iti raspund si de ce:
1 si cel mai important Ce cauti aici daca ai numai negativ sa spui la adresa GRECILOR??????????
te rog raspunde .....Nu ai putea...caci ai gasi foarte greu RASPUNSUL....
Sorry dar asta mi-a venit sa spun cand am citit mesaju' tau...
DACA TU AI AVUT NOROCU' SA INTALNESTI UN IPOCRIT TE ROG NU-I BAGA PE TOTI IN ACEIASI OALA!!!!!!!!!!!
Eu de exemplu in scurta durata pe care o am in Grecia am intalnit GRECI dementi, prosti, destepti, foarte destepti, foarte de treaba...cam toate gradinile au uscaturile lor....pot sa spun ca in general GRECII sunt peste noi ROMANII la capitolu' OMENIE....
De ce nu
PINAU,in primul rand esti mitocan!!!Adica cum sunt ipocrita??fiindca am spus ce cred eu despre greci si nu era o parere care sa-ti convina tie!!DA,asta e parerea mea in general despre ei(binenteles ca sunt exceptii rare)!!!Ce caut eu aici ma intrebi si crezi ca nu pot sa-ti raspund,de ce crezi asta???asta nu e treaba ta,dar totusi sa-ti raspund la intrebarea ta!Aici are locul de munca sotzul meu(care e grec,dar e un om minunat,repet sunt si exceptii),e medic si asta e,am venit aici!eu sunt cu sotzul meu de 11 ani asa ca stiu destul de multe despre greci!!!Daca tie iti place aici f.bine!Ma bucur ca vezi lucrurile asa de frumos si pe greci asa de minunati!!!
E prima si ULTIMA oara cand ma adresez tie,felul tau de a scrie nu cred ca e cel mai politicos(cel putin in mesajul adresat mie)!Oricum ai mai jignit si alte persoane pe forum cu mesaje "dragutze" asa ca nu-ti permit si sa nu incerci sa mi te adresezi!CLAR?nu vreau sa te jignesc,dar eu nu discut cu persoane de genul tau,care fara sa te cunoasca macar te jignesc cu nonsalanata! In rest sa stii ca parerea mea despre greci ramane aceeasi,si cred ca IPOCRIT esti tu cand ii lauzi asa de frumos!!!Si invata sa-ti controlezi cuvintele!Sau poate e greu ,depinde de educatia fiecaruia !
Trimis: Joi Mar 13, 2008 3:46 pm Titlul subiectului:
Heyyyyyy, hai sa nu aprindem
E un forum liber si fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea, acum ca o fac intr-un mod mai politicos sau nu asta depinde de educatia fiecaruia, dar Stela vreau sa te intreb ceva: Daca se intampla sa-i laud pe greci in ceva de ce ma face asta ipocrita???
Parerea despre tara nu se comenteaza am inteles, despre greci sunt si bune si rele ca pe peste tot: mie imi plac pt. ca sunt mai veseli ca noi, stiu sa-si traiasca viata mai bine, se respecta, imi place ca sunt uniti (macar de-am fi si noi pe sfert cat sunt ei de uniti) si eu cred ca sunt mai politicosi. Cele negative ar fi: ca sunt muult prea galagiosi, certareti, sunt intr-adevar cam inchisi la minte, etc...
Ca gazde nu pot spune ca sunt chiar atat de exceptionali, eu una n-am observat asta, ba din contra.
Despre barbatii greci ar fi multe de spus, numai de bine, dar aici vorbim la general, despre grecoiace iar ar fi multe de spus, de mai putin bine, iar depsre conducerea tarii iar ar fi multeeeeeeeeee de spus, dar ma abtin
Trimis: Joi Mar 13, 2008 5:02 pm Titlul subiectului:
Lionquenn,ma refeream strict la Pinau,fiindca ii lauda pe greci asa frumos,dar in multe din mesajele lui ii acuza!!!De ex:ca grecilor le plac ilegalitatile sau cu chestiile birocratice care sunt complicate aici etc.Asta e ipocrizie!Si oricum ma plictiseste subiectul,fiecare sa creada ce vrea si ce-i convine!
eu ma abtin sa-mi mai spun parerea in privinta grecilor,oricum nu are importanta ce cred eu!!!!Depinde ce doresti de la viata si ce pretentzii ai!Si cat te tin nervii sa-i accepti asa cum sunt ei!