Trimis: Lun Mar 31, 2008 8:20 pm Titlul subiectului:
Nu gresesc...stau in salonik.Lcrand de noapte ,plecam la 11 seara si ma intorceam la 5 dim.La 50 m de unde locuiesc eu se aduna sambata seara cel putin 50 pustani greci.e locul lor preferat de intalnire...si nu de putine ori fac dezastru in drumul lor ,daca nu as fi vazut nu as fi comentat.
Cel putin aici ,in zona mea pot spune ca am senzatia ca nimeni nu doarme ,niciodata...e mereu full.Lucram intr un local studentesc...si crede ma...grecii isi lasa copiii afara de capul lor.Si inca de la varste ffff fragede(15-16) sa nu mai zic ca de multe ori au venit familii cu copii de 3-5 ani in local.In fine ...cat despre urinatul la intrarea in bloc:intr o dimineata la intoarcerea de la munca,am gasit un pustan(cam 2 m) care si facea linistit trebusoara si altul de l astepta.Si erau grecii crede ma,dar atat de beti erau ca afirmau sus si tare ca nu au avut incotro...barul nu avea W.C.
De altfel ,in week end ,in jur de 4-6 dimineata poti vedea fete 15-20 ani vomitand pe strada,cazute pe trotuar lesinate,plangand,urland,cantand...valabil si ptr baieti.Nu am nici o indoiala ca marea majoritate sunt greci ..doar i am vazut "in actiune"de atatea ori....
Trimis: Lun Mar 31, 2008 8:30 pm Titlul subiectului:
ddiane24 a scris:
Nu indrazneste nimeni???
Ce e fain: marea, plaja, cafenelele, restaurantele. Ce nu e fain: nationalismul exagerat, lipsa unui hobby( daca excludem mersul la taverna), sa stai pe o treasa 3 ore doar ca sa bei o cafea, ‘the big greek family’ .
nationalismu e fain...cred ca de aprox 3-4 ani de cand sunt in Grecia...e un lucru pe care l-am admirat.....ma ajuta sa-mi iubesc Tara mai mult ca niciodata.....cred ca am devenit mai ROMAN decat eram.....
Trimis: Lun Mar 31, 2008 9:33 pm Titlul subiectului:
nefeli a scris:
Nu gresesc...stau in salonik.Lcrand de noapte ,plecam la 11 seara si ma intorceam la 5 dim.La 50 m de unde locuiesc eu se aduna sambata seara cel putin 50 pustani greci.e locul lor preferat de intalnire...si nu de putine ori fac dezastru in drumul lor ,daca nu as fi vazut nu as fi comentat.
Cel putin aici ,in zona mea pot spune ca am senzatia ca nimeni nu doarme ,niciodata...e mereu full.Lucram intr un local studentesc...si crede ma...grecii isi lasa copiii afara de capul lor.Si inca de la varste ffff fragede(15-16) sa nu mai zic ca de multe ori au venit familii cu copii de 3-5 ani in local.In fine ...cat despre urinatul la intrarea in bloc:intr o dimineata la intoarcerea de la munca,am gasit un pustan(cam 2 m) care si facea linistit trebusoara si altul de l astepta.Si erau grecii crede ma,dar atat de beti erau ca afirmau sus si tare ca nu au avut incotro...barul nu avea W.C.
De altfel ,in week end ,in jur de 4-6 dimineata poti vedea fete 15-20 ani vomitand pe strada,cazute pe trotuar lesinate,plangand,urland,cantand...valabil si ptr baieti.Nu am nici o indoiala ca marea majoritate sunt greci ..doar i am vazut "in actiune"de atatea ori....
Trimis: Lun Mar 31, 2008 9:54 pm Titlul subiectului:
Mai Lucia da` unde locuiesti tu????????? Suna a jungla nu stiu... Aici si la cel mai mic zgomot (un plans de copil de exemplu) se sesizeaza toata strada si comenteaza... Ma mir ca pe acolo nu e asa, desi am si eu 2 prietene in Salonic si nu am auzit sa-mi spuna de asa ceva... Ce spui e de domeniul fantasticului... Te cred ce zici, dar singura explicatie logica pe care o pot da este ca stai undeva in centru langa locurile de distractie, baruri, discoteci etc...
Trimis: Mie Apr 02, 2008 2:17 pm Titlul subiectului:
Yep.....Am de jur imprejur "n"baruri ,cafeterii,etc.Stau Mai jos un pic de P-ta Aristotelous.In alte zone e asa cum spui tu ,de aia si noi ne am decis sa ne mutam....vine vara,geamuri deschise=calvar
Trimis: Lun Apr 07, 2008 1:32 am Titlul subiectului:
marablue a scris:
Esti din Galati de-l cunosti?
Citat:
stiam un militian in Galati care oprea de obicei taxiurile, pt. ca aveau mereu bani la ei, evident, si le spunea doar: "Pentru asta poti sa-ti dau atat, pt. astalalta atat etc..."