Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Incearca si tu.....

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romanii din Romania
Autor Mesaj
dayanna
e-migrant

Data înscrierii: 10/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Mar 12, 2008 4:30 pm    Titlul subiectului: Incearca si tu..... Răspunde cu citat (quote)

Eu am incercat si chiar merge.Poti castiga bani de acasa ,important este sa vrei!Pentru detalii da-mi un email pe dyn_m@yahoo.co.uk si-ti voi raspunde imediat.
Sus
barbu
Calator

Data înscrierii: 03/Noi/2005

Locație: israel

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2008 2:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai impresia ca ai ajuns pe un site de infantili ??
Sus
dayanna
e-migrant

Data înscrierii: 10/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 3:43 pm    Titlul subiectului: Buna Răspunde cu citat (quote)

barbu a scris:
ai impresia ca ai ajuns pe un site de infantili ??

...nu.Nu mi-as permite sa calific pe cineva in acest fel!Vorba ta eu am fost destul de infantila sa cred ca daca deschizi reclame poti sa castigi si niste bani.Dar dupa 3 saptamani mi-am dat seama ca e doar o porcarie.Oricum imi cer scuze pentru anunt!Tot ce va doriti!

Sus
barbu
Calator

Data înscrierii: 03/Noi/2005

Locație: israel

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jos palara ...!!!
dupa cativa ani buni ,iata o premiera!!
prima data -citit de mine-cand cineva are corectitudinea si curajul de a recunoaste cinstit ca este o mare pacaleala...

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romanii din Romania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1