| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin
Data înscrierii: 17/Mai/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Mie Mai 24, 2006 11:24 am Titlul subiectului: Despre forumurile E-migrant - Sugestii |
|
|
1. D'ale Emigrantilor.
Romanii din toata lumea discuta aici despre lucruri mai mult sau mai putin grave. Vorbim despre greutatile integrarii pana la bucuriile pe care le-am descoperit in lumea larga.
2. Categoriile Comunitatiilor.
Aici romanii vor discuta probleme specifice fiecarei comunitati romanesti "emigrante". Pentru inceput am creat sectiuni pentru tarile in care locuiesc cei mai multi membri.
3. General.
Muzici, filme, relatii, ..., chestiuni generale, ce mai 
Ultima modificare efectuată de către admin la Vin Iun 02, 2006 4:20 pm, modificat de 1 dată în total
|
|
| Sus |
|
 |
vasile e-migrant
Data înscrierii: 30/Noi/1999 Mesaje: 11
|
Trimis: Joi Iun 01, 2006 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi plac ... da parca lipseste ceva. Pentru cei care emigreaza in romania nu aveti nici o categorie?
si cred ca ar mai trebui o categorie pentru cei ce locuiesc in romania, nu?
|
|
| Sus |
|
 |
didirus e-migrant
Data înscrierii: 14/Mai/2005 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Iun 03, 2006 4:54 am Titlul subiectului: Re: Despre forumurile E-migrant - Sugestii |
|
|
| admin a scris: | 1. D'ale Emigrantilor.
Romanii din toata lumea discuta aici despre lucruri mai mult sau mai putin grave. Vorbim despre greutatile integrarii pana la bucuriile pe care le-am descoperit in lumea larga.
Aici romanii vor discuta probleme specifice fiecarei comunitati romanesti "emigrante". Pentru inceput am creat sectiuni pentru tarile in care locuiesc cei mai multi membri.
3. General.
Muzici, filme, relatii, ..., chestiuni generale, ce mai  |
|
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 17/Mai/2006 Mesaje: 40
|
|
| Sus |
|
 |
emillia Calator
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 39
|
Trimis: Joi Iun 08, 2006 7:18 am Titlul subiectului: Re: Despre forumurile E-migrant - Sugestii |
|
|
| admin a scris: | 1. D'ale Emigrantilor.
3. General.
Dle Admin
O categorie pentru noi romanii care locuim in romania nu puteti crea?
Eu le tot raspund romanilor de pe aceste forumuri cu ce cred eu ca ii intereseaza si la ce ma bucur eu cand vad ca mai sunt romani adevarati si afara,nici nu stiu daca fac bine pt ca nu ma prea pricep , am descoperit tarziu acest mijloc de comunicare
Puteti sa-mi raspundeti sincer daca fac bine s-au gresec, e fara suparare
Ori cum felicitari pt ce faceti
|
|
| Sus |
|
 |
LiveHotels e-migrant
Data înscrierii: 19/Iun/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Iun 19, 2006 1:17 pm Titlul subiectului: Re: Despre forumurile E-migrant - Sugestii |
|
|
| emillia a scris: | | admin a scris: | 1. D'ale Emigrantilor.
3. General.
Dle Admin
Eu le tot raspund romanilor de pe aceste forumuri cu ce cred eu ca ii intereseaza si la ce ma bucur eu cand vad ca mai sunt romani adevarati si afara,nici nu stiu daca fac bine pt ca nu ma prea pricep , am descoperit tarziu acest mijloc de comunicare
Ori cum felicitari pt ce faceti |
Sunt trist cand vad ca la peste 3300 de inscrisi, nu sunt nici 200 de teme.
Probabil ca avem si acum teama in noi, mai bine cu capul in nisip.
Mi-ar place sa vad teme cat mai multe, sa spuna cat mai multi cum e atat in Romania cat si out.
|
|
| Sus |
|
 |
emillia Calator
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 39
|
Trimis: Mar Iun 20, 2006 7:16 am Titlul subiectului: Re: Despre forumurile E-migrant - Sugestii |
|
|
| LiveHotels a scris: | | emillia a scris: | | admin a scris: | 1. D'ale Emigrantilor.
3. General.
Dle Admin
Ori cum felicitari pt ce faceti |
Sunt trist cand vad ca la peste 3300 de inscrisi, nu sunt nici 200 de teme.
Probabil ca avem si acum teama in noi, mai bine cu capul in nisip.
Mi-ar place sa vad teme cat mai multe, sa spuna cat mai multi cum e atat in Romania cat si out. |
Incet dar sigur incepem sa vb si noi ,eu deja v-am povestit cateva din problemele cu care ne confruntam noi romanii acum cand ni sa urat " sa traiti bine" la sectiunile : Romani emigranti in Romania si E un fapt divers?
|
|
| Sus |
|
 |
marta_ratiu e-migrant
Data înscrierii: 21/Feb/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna la toata lume,
eu sunt o noua membra a acestui forum.M-am mutat in grecia p data de 20 iunie 2007,nu am avut probleme,autoritatile nu au zis nimic.Viitorul meu sot este grec,avem cununia civila pe data de 21 iunie la primaria sect 2 bucuresti...m-am interesat sa aflu cam ce acte imi trebuiesc pentru a incepe lucrul acolo in grecia.spre surprinderea mea avem deja toate actele,tot ce mai trebuie este un cont bancar pe numele meu cu o modica suma de 1000 euro.dar..am aflat ca in cazul casatoriei primesti automat 5 ani permis de lucru si sedere..
|
|
| Sus |
|
 |
igoras e-migrant
Data înscrierii: 08/Apr/2009 Mesaje: 6
|
|
| Sus |
|
 |