| Autor |
Mesaj |
anonimul70 e-migrant
Data înscrierii: 03/Mai/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Iun 07, 2006 8:49 pm Titlul subiectului: imi doresc sa ... |
|
|
...salutare la toti cei care au facut in asa fel incat sa scape de tara asta de tot rahatul si mai mult...de asa zisi oameni din ea...iar pentru ca am ocazia sa pot pune intrebari "voua" ...vreau sa stiu ce sanse are un tip de 36 ani, necasatorit...sa ajunga in Canada...pe cai legele, bineinteles...si mai cu seama la cat s-ar ridica aceasta emigrare...ca si costuri...si implicit ca timp...va multumesc daca ma cititi si imi dati si un raspuns...
|
|
| Sus |
|
 |
iulian e-migrant
Data înscrierii: 03/Noi/2004 Mesaje: 9
Locație: toronto
|
Trimis: Mie Iun 07, 2006 9:32 pm Titlul subiectului: Salut |
|
|
Nu stiu cit de tare doresti sa pleci dar cred ca te-ai interesat si esti constient de experianta care o sa acumulezi si obiceiuri care o sa le pierzi. De ce te intreb asta este ca sunt persoane care tot dupa un timp or altu doresc sa se intoarca acasa pentru ca au avut experiente neplacute or lucrurile nu au venit asa de usor cum au auzit . Adevarul este ca dupa ce treci de perioada de tranzictie, te asteapta o viata diferita.
Eu am emigrat de mult timp nu conteaza anii dupa un timp te simti acasa, cel putin eu.
Nu mai sunt in tema cam cit te-ar costa in ziua de azi dar poate peste $6000 Canadieni. Stiu ca sunt mai muti factori : calificare,experienta,unde vrei sa te stabilesti.
Bufta
|
|
| Sus |
|
 |
anonimul70 e-migrant
Data înscrierii: 03/Mai/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Iun 07, 2006 9:53 pm Titlul subiectului: ...inteleg |
|
|
...inteleg ca este foarte greu, doar pentru ca am incercat chiar sa ajung acolo (am idee)...anul trecut am avut chemare...numai ca nu am reusit sa obtin viza.(..chiar daca oricum ma intorceam)...chemarea era de la cineva din Toronto...si oarecum sunt la curent cu viata de acolo...stiu ca este greu...si imi dau seama ca am nevoie de timp...numai ca atunci cand imi doresc ceva..stiu ca am sa fac tot ce pot ca sa obtin acel ceva...iar de "adaptat" sunt sigur ca as reusi doar pentru ca jungla asta in care sunt acum este cu siguranta mult mai cruda....si nu numai...sunt un om care se modeleaza si se adapteaza usor...aici aproape ca nu am pe nimeni...asa ca nu as pierde mai nimic...
|
|
| Sus |
|
 |
iulian e-migrant
Data înscrierii: 03/Noi/2004 Mesaje: 9
Locație: toronto
|
|
| Sus |
|