Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

imi doresc sa ...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Canada
Autor Mesaj
anonimul70
e-migrant

Data înscrierii: 03/Mai/2006

MesajTrimis: Mie Iun 07, 2006 8:49 pm    Titlul subiectului: imi doresc sa ... Răspunde cu citat (quote)

...salutare la toti cei care au facut in asa fel incat sa scape de tara asta de tot rahatul si mai mult...de asa zisi oameni din ea...iar pentru ca am ocazia sa pot pune intrebari "voua" ...vreau sa stiu ce sanse are un tip de 36 ani, necasatorit...sa ajunga in Canada...pe cai legele, bineinteles...si mai cu seama la cat s-ar ridica aceasta emigrare...ca si costuri...si implicit ca timp...va multumesc daca ma cititi si imi dati si un raspuns...
Sus
iulian
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2004

Locație: toronto

MesajTrimis: Mie Iun 07, 2006 9:32 pm    Titlul subiectului: Salut Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cit de tare doresti sa pleci dar cred ca te-ai interesat si esti constient de experianta care o sa acumulezi si obiceiuri care o sa le pierzi. De ce te intreb asta este ca sunt persoane care tot dupa un timp or altu doresc sa se intoarca acasa pentru ca au avut experiente neplacute or lucrurile nu au venit asa de usor cum au auzit . Adevarul este ca dupa ce treci de perioada de tranzictie, te asteapta o viata diferita.
Eu am emigrat de mult timp nu conteaza anii dupa un timp te simti acasa, cel putin eu.
Nu mai sunt in tema cam cit te-ar costa in ziua de azi dar poate peste $6000 Canadieni. Stiu ca sunt mai muti factori : calificare,experienta,unde vrei sa te stabilesti.

Bufta

Sus
anonimul70
e-migrant

Data înscrierii: 03/Mai/2006

MesajTrimis: Mie Iun 07, 2006 9:53 pm    Titlul subiectului: ...inteleg Răspunde cu citat (quote)

...inteleg ca este foarte greu, doar pentru ca am incercat chiar sa ajung acolo (am idee)...anul trecut am avut chemare...numai ca nu am reusit sa obtin viza.(..chiar daca oricum ma intorceam)...chemarea era de la cineva din Toronto...si oarecum sunt la curent cu viata de acolo...stiu ca este greu...si imi dau seama ca am nevoie de timp...numai ca atunci cand imi doresc ceva..stiu ca am sa fac tot ce pot ca sa obtin acel ceva...iar de "adaptat" sunt sigur ca as reusi doar pentru ca jungla asta in care sunt acum este cu siguranta mult mai cruda....si nu numai...sunt un om care se modeleaza si se adapteaza usor...aici aproape ca nu am pe nimeni...asa ca nu as pierde mai nimic...
Sus
iulian
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2004

Locație: toronto

MesajTrimis: Mie Iun 07, 2006 11:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai incercat in trun fel atunci poate ai incercat sa verifici daca indeplinesti unele daca nu toate or ce putin minimul de punctaj de calificare pentru aplicare de indepenent. Ori cum incearca linkul
http://www.faptudivers.com/1emigrare_arhiva.htm
Nu stiu ce limba cunosti dar poate linkul asta te poate ajuta
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.html

Bafta

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Utile pentru Romani din Canada Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1