Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

zboruri la preturi mici

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Spania
Autor Mesaj
didirus
e-migrant

Data înscrierii: 14/Mai/2005

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 1:18 pm    Titlul subiectului: zboruri la preturi mici Răspunde cu citat (quote)

TRANSYLVANAIR OFERA BILETE PENTRU TOATE CURSELE AERIENE CATRE ROMANIA SI ALTE DESTINATII;
NOU!!! PRIN BIROURILE DESCHISE IN AEROPORTURILE DIN MADRID, BARCELONA SI VALENCIA, PUTETI ACHIZITIONA BILETE DE AVION LA CELE MAI MICI PRETURI.

Sus
Frend_4u
e-migrant

Data înscrierii: 16/Apr/2005

Locație: Madrid

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca e adevarat ce spui ... posteaza un numar de telefon de unde sa cumpar un bilet dus - intors Madrid Bucuresti la un pret mai mic de 350 euro ( cu taxa de aeroport inclusa )

Sau macar posteaza un link catre pagina lor de net ... eu tot am incercat sa al caut ...

Sus
Frend_4u
e-migrant

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.blueair-web.com/ mie personal astia mi se par acceptabili .. poate ma lipesc de o oferta promotionala ca tot le fac reclama .. Smile
Sus
andreidoru
e-migrant

Data înscrierii: 02/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Mar 11, 2007 3:00 pm    Titlul subiectului: alternativa interesanta Răspunde cu citat (quote)

Salut! Zborul e scump, autostopul ieftin.
Am gasit un site interesant pt autostopisti (dar nu numai) www.ocaziitransport.ro. Puteti cauta pasageri pentru a calatori in toata Europa, sau puteti cauta persoane care au locuri libere in masina. E o modalitate buna de a economisi bani de transport! Bafta...

Sus
andreidoru
e-migrant

Data înscrierii: 02/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 8:24 pm    Titlul subiectului: Autostop online in Romania...calatoreste gratuit Răspunde cu citat (quote)

Salut! Am gasit un site interesant pt autostopisti (dar nu numai) www.ocaziitransport.ro. Puteti cauta pasageri pentru a calatori in toata Europa, sau puteti cauta persoane care au locuri libere in masina. E o modalitate buna de a economisi bani de transport! Bafta...
Sus
RadrianO
e-migrant

Data înscrierii: 16/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 10:43 pm    Titlul subiectului: Re: Autostop online in Romania...calatoreste gratuit Răspunde cu citat (quote)

andreidoru a scris:
Salut! Am gasit un site interesant pt autostopisti (dar nu numai) www.ocaziitransport.ro. Puteti cauta pasageri pentru a calatori in toata Europa, sau puteti cauta persoane care au locuri libere in masina. E o modalitate buna de a economisi bani de transport! Bafta...

prietene, ajunge atata reclama! devine iritant!

Sus
Frend_4u
e-migrant

MesajTrimis: Sâm Mar 07, 2009 10:59 pm    Titlul subiectului: EASY-JET Răspunde cu citat (quote)

http://www.easyjet.com/es/Reserve/index.asp?WT.srch=1
SUper tari astia daca iei bilete cu 3 luni inainte gaseti dus intors Madrid - Bucuresti la 80 Euro zbor direst...

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Spania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1