| Autor |
Mesaj |
didirus e-migrant
Data înscrierii: 14/Mai/2005 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Sep 19, 2006 1:18 pm Titlul subiectului: zboruri la preturi mici |
|
|
TRANSYLVANAIR OFERA BILETE PENTRU TOATE CURSELE AERIENE CATRE ROMANIA SI ALTE DESTINATII;
NOU!!! PRIN BIROURILE DESCHISE IN AEROPORTURILE DIN MADRID, BARCELONA SI VALENCIA, PUTETI ACHIZITIONA BILETE DE AVION LA CELE MAI MICI PRETURI.
|
|
| Sus |
|
 |
Frend_4u e-migrant
Data înscrierii: 16/Apr/2005 Mesaje: 9
Locație: Madrid
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca e adevarat ce spui ... posteaza un numar de telefon de unde sa cumpar un bilet dus - intors Madrid Bucuresti la un pret mai mic de 350 euro ( cu taxa de aeroport inclusa )
Sau macar posteaza un link catre pagina lor de net ... eu tot am incercat sa al caut ...
|
|
| Sus |
|
 |
Frend_4u e-migrant
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.blueair-web.com/ mie personal astia mi se par acceptabili .. poate ma lipesc de o oferta promotionala ca tot le fac reclama .. 
|
|
| Sus |
|
 |
andreidoru e-migrant
Data înscrierii: 02/Mar/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Mar 11, 2007 3:00 pm Titlul subiectului: alternativa interesanta |
|
|
Salut! Zborul e scump, autostopul ieftin.
Am gasit un site interesant pt autostopisti (dar nu numai) www.ocaziitransport.ro. Puteti cauta pasageri pentru a calatori in toata Europa, sau puteti cauta persoane care au locuri libere in masina. E o modalitate buna de a economisi bani de transport! Bafta...
|
|
| Sus |
|
 |
andreidoru e-migrant
Data înscrierii: 02/Mar/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 8:24 pm Titlul subiectului: Autostop online in Romania...calatoreste gratuit |
|
|
Salut! Am gasit un site interesant pt autostopisti (dar nu numai) www.ocaziitransport.ro. Puteti cauta pasageri pentru a calatori in toata Europa, sau puteti cauta persoane care au locuri libere in masina. E o modalitate buna de a economisi bani de transport! Bafta...
|
|
| Sus |
|
 |
RadrianO e-migrant
Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 10:43 pm Titlul subiectului: Re: Autostop online in Romania...calatoreste gratuit |
|
|
| andreidoru a scris: | | Salut! Am gasit un site interesant pt autostopisti (dar nu numai) www.ocaziitransport.ro. Puteti cauta pasageri pentru a calatori in toata Europa, sau puteti cauta persoane care au locuri libere in masina. E o modalitate buna de a economisi bani de transport! Bafta... |
prietene, ajunge atata reclama! devine iritant!
|
|
| Sus |
|
 |
Frend_4u e-migrant
|
|
| Sus |
|