| Autor |
Mesaj |
AV e-migrant
Data înscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 4:44 pm Titlul subiectului: Cum pot sa trimit bani din Spania in Romania? |
|
|
Sunt de 2 luni in Spania, in Castellon si vreau sa trimit bani la parinti in Romania. Nu am cont in banca si mie cam frica sa triimit bani in plic. Poate sa-mi dea cineva un sfat?
|
|
| Sus |
|
 |
AV e-migrant
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 12:54 pm Titlul subiectului: Cum pot sa trimit bani din Spania in Romania? |
|
|
Am rezolvat pana la urma. O sa va dau niste detalii ca ma gandesc ca mai vor si altii sa stie. Se merge la Banca SANTANDER in Spania cu orice act de identitate, acolo se cere serviciul TRANSFER RAPID prin LATINOENVIOS, se completeaza un formular si poti sa trimiti banii la orice agentie CEC din Romania pe numele oricui fara sa ai cont sau ceva la banca. Comisionul e foarte mic si transferul se face imediat. Daca mai aveti intrebari va voi raspunde pe forum.
|
|
| Sus |
|
 |
Frend_4u e-migrant
Data înscrierii: 16/Apr/2005 Mesaje: 9
Locație: Madrid
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 5:41 pm Titlul subiectului: care este suma maxima care o poti trimite |
|
|
care este suma maxima care o poti trimite fara nici o justificare
|
|
| Sus |
|
 |
AV e-migrant
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 5:18 pm Titlul subiectului: care este suma maxima pe care o poti trimite |
|
|
Din cate stiu eu exista o limita de 2000 de euro.
|
|
| Sus |
|
 |
|