Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Cum pot sa trimit bani din Spania in Romania?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Spania
Autor Mesaj
AV
e-migrant

Data înscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 4:44 pm    Titlul subiectului: Cum pot sa trimit bani din Spania in Romania? Răspunde cu citat (quote)

Sunt de 2 luni in Spania, in Castellon si vreau sa trimit bani la parinti in Romania. Nu am cont in banca si mie cam frica sa triimit bani in plic. Poate sa-mi dea cineva un sfat?
Sus
AV
e-migrant

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 12:54 pm    Titlul subiectului: Cum pot sa trimit bani din Spania in Romania? Răspunde cu citat (quote)

Am rezolvat pana la urma. O sa va dau niste detalii ca ma gandesc ca mai vor si altii sa stie. Se merge la Banca SANTANDER in Spania cu orice act de identitate, acolo se cere serviciul TRANSFER RAPID prin LATINOENVIOS, se completeaza un formular si poti sa trimiti banii la orice agentie CEC din Romania pe numele oricui fara sa ai cont sau ceva la banca. Comisionul e foarte mic si transferul se face imediat. Daca mai aveti intrebari va voi raspunde pe forum.
Sus
Frend_4u
e-migrant

Data înscrierii: 16/Apr/2005

Locație: Madrid

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 5:41 pm    Titlul subiectului: care este suma maxima care o poti trimite Răspunde cu citat (quote)

care este suma maxima care o poti trimite fara nici o justificare
Sus
AV
e-migrant

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 5:18 pm    Titlul subiectului: care este suma maxima pe care o poti trimite Răspunde cu citat (quote)

Din cate stiu eu exista o limita de 2000 de euro.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Spania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1