| Autor |
Mesaj |
carmenmol e-migrant
Data înscrierii: 27/Mai/2006 Mesaje: 2
Locație: focsani
|
Trimis: Vin Iun 02, 2006 5:16 pm Titlul subiectului: VA RUGAM AJUTATI-NE! |
|
|
Fac parte din asociatia Prietenii Animalelor Focsani ,ce activeaza ca o organizatie nonguvernamentala.Scopul asociatiei este de a proteja animalele, sa reactioneze promt la eventualele atentate asupra vietii,sanatatii si sigurantei dreptului la viata ale animalelor domestice si salbatice si sa ia toate masurile legale.
Ne-am infiintat din dorinta de a face ceva concret. Cateii, ce-i mai fideli si buni prieteni, au nevoie de ajutorul nostru. Cu ajutorul dumneavoastra putem schimba ceva in Focsani. Solutia este CASTRAREA NU EXTERMINAREA. Se spune ca nivelul de civilizatie al unei societati se reflecta in modul in care tratam animalele din jurul nostru.
Ajutati-ne sa salvam cateii, prietenii nostri cei mai fideli. Soarta lor este in mainile noastre!
Nu avem nici un ajutor de la primarie.Suntem doar cativa oameni de suflet care fac eforturi mari pentru cei 200 de caini din adapost.Orice mic ajutor este binevenit. Hingherii prind caini in fiecare zi si noi nu putem sa facem nimic.Modul in care municipalitatea a incercat sa rezolve problema ciinilor comunitari este fundamental gresita. Asa-zisa euthanasiere a fost de fapt o barbarie fara margini careia i-au cazut victime sute si sute de catei nevinovati, iar problema tot n-a fost rezolvata Este inuman ceea ce se intampla pe strazile din Romania, omorarea cainilor in chinuri groaznice nu este o solutie civilizata! Nu este o situatie care sa se rezolve intr-o zi, ci in timp: trebuie dus la capat un program de sterilizare + adoptie. In primul rand trebuie sa tinem seama de faptul ca nu din vina lor au ajuns si ajung mereu caini in strada, ci din vina unor oameni total iresponsabili! Imi place sa cred ca putem sa facem mai mult pentru acesti catei comunitari. Imi place sa cred ca cei care iubesc animalele inca mai au un cuvant de spus, ca nu au fost anihilati si ca nu au renuntat ei insisi la aceasta cauza....Cateii au nevoie de ajutor. Nu se pot ajuta singuri, nu se pot apara singuri. Depind de noi. Oare chiar sunt din start tradati?!....Ideea este ca ar trebui sa depasim stadiul lamentarilor. Haideti sa facem ceva, concret, organizat! Credeti ca se poate?! Haideti macar sa incercam! Haideti sa dovedim ca ne pasa! In fiecare zi se prind cate 10-15 caini si noi nu putem face nimic sa-i salvam.Nu avem hrana sa le dam la toti.Abia ne descurcam cu cei 200 de caini din adapost.
Va rugam din tot sufletul sa ne ajutati!
CILIBIU CARMEN 0741091437
LUNGU VALERIA 0723456552
http://carmen.3xforum.ro
|
|
| Sus |
|
 |
fai e-migrant
Data înscrierii: 30/Noi/1999 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer sa fiu eu ash vrea sa vad toti canii vagabonzi cit mai rapid exterminati.
Nu e vina lor ca au ajuns in strada dar nu vad sensul pentru care sa traiasca mai ales in momentul in care sunt prin jurul blocului si se mai gindesc din cind in cind sa mai shi mushte pe cineva.
Deci eu sincer sa fiu sunt PENTRU eutanasierea lor. Cu banii shi efortul investit in nishte caini mai bine ar fi ajutatzi nishte copii ai strazii.
|
|
| Sus |
|
 |
carmenmol e-migrant
Data înscrierii: 27/Mai/2006 Mesaje: 2
Locație: focsani
|
Trimis: Lun Iun 05, 2006 6:26 pm Titlul subiectului: Ce rau au facut? |
|
|
[cainii sunt maltratati, batuti cu
batele noaptea in scarile blocurilor, dati cu capul de perete,
otraviti si apoi aruncati in gunoaie.De ce?Pentru ce? Ce rau au facut
aceste fiinte?Alte comunitati cum pot rezolva situatia iar Romania nu
poate? De ce in alte tari cainii sunt ocrotiti si cei care ii
maltrateaza sunt pedepsiti?De ce?Pt ca Romania e tara MIZERIEI, A
LACOMIEI chiar daca la mijloc e VIATA UNUI SUFLET NEVINOVAT!
Cer apel catre sufletul omului care iubeste animalele si sper ca toti
sa ne unim si sa-i ocrotim!
Respect parerile celor care au conceptia ta despre animale dar imi e mila de ei!
|
|
| Sus |
|
 |
barbu Calator
Data înscrierii: 03/Noi/2005 Mesaje: 91
Locație: israel
|
Trimis: Mar Iun 06, 2006 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai curand ar trebui oamenii educati,cei care pleaca in concediu si lasa cainii pe strada,cei care lasa puii tot la voia intamplarii,cei violenti ,dar asta e ,guvernul nu face nimic desigur.
Spuneti-mi insa pa pensiune sant si caini lasati de stapani cu plata,asta poate echilibra situatia,cel putin in parte
|
|
| Sus |
|
 |
tzs e-migrant
Data înscrierii: 16/Iun/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Iun 16, 2006 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
salut!
eu am o gandire destul de simplista..
cainii au dreptul sa traiasca.
si eu am dreptul sa merg pe strada linistit.
vrei caine, tine-l in curte sau in casa. caini vagabonzi nu trebuie sa fie pe strada.
exemplu: ma musca un caine.. trebuie sa ma duc la doctor, antitetanos, anti rabic.
drumuri, bani, lipsa de la munca?! de ce?!
sunt platitor de impozite...
propunerea mea e urmatoarea.. sunt ong-uri care se lupta pentru salvarea cainilor.. ok.. e o idee f buna.. insa nu trebuie sa iasa numai cu declaratii de genul,... saracele animale ci trebuie sa isi si asume responsabiliattea reala si legala pentru aceasta...
gabi
http://fotoblog.ro
|
|
| Sus |
|
 |
barbu Calator
Data înscrierii: 03/Noi/2005 Mesaje: 91
Locație: israel
|
Trimis: Vin Iun 16, 2006 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi se pare un punct de vedere corect si rational ....
nu cred ca sant obiectii.....
|
|
| Sus |
|
 |
|