Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Romani in Franta - Cine suntem?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Franta
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 17/Mai/2006

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 2:25 pm    Titlul subiectului: Romani in Franta - Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

Forumul este dedicat celor care emigrantilor romani din Franta.

Inainte de a discuta despre traiul in Franta, va rugam sa va prezentati.

Sus
vanita
e-migrant

Data înscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 3:53 am    Titlul subiectului: Re: Romani in Franta - Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:

%Ma numesc Geta si sunt rezidenta in Franta de 5ani si ma bucur ca am depistat ac forum ptr a mai afla noutati si poate a face noi cunostinte
Sus
deschamps
Calator

Data înscrierii: 27/Noi/2006

Locație: Franta

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 9:19 pm    Titlul subiectului: Re: Romani in Franta - Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

vanita a scris:
admin a scris:

%Ma numesc Geta si sunt rezidenta in Franta de 5ani si ma bucur ca am depistat ac forum ptr a mai afla noutati si poate a face noi cunostinte

si eu ma numesc tot Georgeta si sunt in Franta de un an, casatorita cu un francez! m-ar interesa daca ai putea sa imi dai detalii despre cartea de sejur si naturalizare ! multumesc

Sus
flori58
e-migrant

Data înscrierii: 11/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 1:11 am    Titlul subiectului: salutare Răspunde cu citat (quote)

si eu sint noua pe site ma numesc flori sint rezidenta in franta 5ani,maritata cu cetatean francez de aproape 3ani si am un baetel de 1an si 9luni mi-ar face mare placere sa discut cu persoane care se simt singure ca mine printre straini ,
Sus
deschamps
Calator

Data înscrierii: 27/Noi/2006

Locație: Franta

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 8:01 pm    Titlul subiectului: Re: salutare Răspunde cu citat (quote)

flori58 a scris:
si eu sint noua pe site ma numesc flori sint rezidenta in franta 5ani,maritata cu cetatean francez de aproape 3ani si am un baetel de 1an si 9luni mi-ar face mare placere sa discut cu persoane care se simt singure ca mine printre straini ,

draga Flori cred ca o sa ne conversam amindoua ca nu stiu pe unde sunt francezii nostrii !!!!!!!

Sus
noidoi
e-migrant

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 8:23 pm    Titlul subiectului: Masterat in Franta Răspunde cu citat (quote)

Suntem un cuplu de 23 respectiv 24 de ani.Prietena mea termina anul acesta faculatea de Pedagogie si e sefa de promotie avand si bursa de merit si de performanta.Am dori sa stim daca cineva ne paote ajuta cu informatii si nu numai despre faptul daca ea poate sa faca vre-un masterat in Granta sau in vreo tara din jurul Frantei iar eu sa lucrez in acea tara.Va rugam daca aveti cunostina de asa ceva sa ne contactati pe adresa de mail dancortese7@yahoo.com pentru ca noi intram mai rar pe acest site.Va multumim mult!
Sus
mel
e-migrant

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut
eu locuiesc in Franta de 7 ani in zona parisiana si imi place foarte mult aici , pot sa spun ca m-am acomodat cu totul .Am un job de 6 ani si prieteni de toate natiile fara prejudecati, c'est super!!!! Razz

Sus
pepe65
Calator

Data înscrierii: 09/Oct/2006

Locație: Undeva in UE

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 3:12 pm    Titlul subiectului: Bun venit Răspunde cu citat (quote)

Oamnei buni nu va mai plangeti atata de singuratate, hai sa facem o pagina dedicata celor din franta, dar sa nu va treaca prin cap sa renuntati la acest forum, din cate am vazut e unul dintre cele mai vizitate, ce e mai rau e ca totusi e foarte foarte extins, ar mai trebui facut ceva si pentru cei ce sunt deja atasati de o singura comunitate! Am cativa prieteni din franta care va asteapta!
Sus
chantal
e-migrant

Data înscrierii: 12/Sep/2007

MesajTrimis: Vin Sep 14, 2007 9:42 pm    Titlul subiectului: Re: salutare Răspunde cu citat (quote)

flori58 a scris:
Smile buna si eu sint in fr de2ani de zile casatorita cu un cetatean francez si am un baietel din prima casatorie!ma numesc:Nona si am31de ani si locuiesc in marseille!
Sus
loricica
e-migrant

Data înscrierii: 17/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 5:51 pm    Titlul subiectului: contact Răspunde cu citat (quote)

ma numesc Loredana. Sunt de 4 ani in franta, ci ca multi alti romani mi-e dor de tara. sotul meu e francez, nu are cum sa inteleaga spiritul sarbatorilor la romani, nici ordodoxia. asa ca daca stiti o biserica ortodoxa la marseille, m-ati ajuta foarte mult. De asemenea las adresa mea de mail, pentru cei ce locuiesc la marseille. cer_laura@yahoo.com
pentru toata comunitatea de romani de la marseille, luati legatura cu mine....asa sa ma apropii si eu mai mult de tara.

Sus
Carine
e-migrant

Data înscrierii: 02/Aug/2008

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 12:13 pm    Titlul subiectului: Re: Romani in Franta - Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

Sunt Melania si urmeaza sa studiez psihologia in Bordeaux. As dori sa mai cunosc persoane din Romania care sunt acum in Bordeaux pentru sfaturi, informatii, etc.
Sus
mikkke
e-migrant

Data înscrierii: 21/Aug/2008

MesajTrimis: Joi Aug 21, 2008 12:22 am    Titlul subiectului: pt. melania :) Răspunde cu citat (quote)

salut melania,

Ma numesc mihaela si am vazut anuntul tau pe forum, am inteles k vei face psihologia la bordeaux. Eu sunt aici din mai si voi face un master la bordeaux 3. Deocamdata nu cunosc aici nici un roman, cunosc o tipa la bayonne dar in bordeaux nu cunosc romani. Da-mi te rog o adresa de mail sau de mess k sa vb si sa ne si intalnim, mi-ar face placere Very Happy

merci mult,
mihaela

Sus
ramonne
e-migrant

Data înscrierii: 21/Aug/2008

MesajTrimis: Joi Aug 21, 2008 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hello Very Happy sunt la liceu..clasa a 10 a si ca si alti adoelscenti ,tineri Laughing mi-as dori sa plec in franta poate chiar sa ma stabilesc acolo si sa fac facultatea Smile mi-ar placea sa stiu care ar fi orasul cel mai potrivit.din cate am auzit in paris e foarte scump ,dublu.si mama si-ar dori sa studiez in franta de fapt sa plecam toti trei eu,mama si tata:) mi-as dori f mult sa reusesc!profa zice ca as putea:) de lucru cred ca si-ar gasi parintii Razz mentionez ca sunt la profilu mate-info bilingv franceza:)deci..fac destula franceza la scoala si chiar am avut ocazia sa vorbesc cu un francez,profesor in lyon venit la noi in liceu pentru cateva saptamani.nu mi s-a parut greu deloc mai ales ca intelegeam.multumesc si bafta celorlalti!va pup:*
Sus
Carine
e-migrant

Data înscrierii: 02/Aug/2008

MesajTrimis: Vin Aug 22, 2008 5:59 am    Titlul subiectului: Re: pt. melania :) Răspunde cu citat (quote)

mikkke a scris:
salut melania,

Ma numesc mihaela si am vazut anuntul tau pe forum, am inteles k vei face psihologia la bordeaux. Eu sunt aici din mai si voi face un master la bordeaux 3. Deocamdata nu cunosc aici nici un roman, cunosc o tipa la bayonne dar in bordeaux nu cunosc romani. Da-mi te rog o adresa de mail sau de mess k sa vb si sa ne si intalnim, mi-ar face placere Very Happy

merci mult,
mihaela

sunt foarte bucuroasa ca mai intalnesc romani in Bordeaux, mi as dori foarte mult sa mai vorbim, poate chiar ne vom intalni pe acolo intr-o zi. adresa mea de mail este proxmelania@yahoo.com dar as prefera sa vb pe mess: lemania_17.
merci si astept raspuns cu nerabdare

Sus
paulgabor
e-migrant

Data înscrierii: 25/Feb/2009

Locație: Spania

MesajTrimis: Joi Feb 26, 2009 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ganduri pline de naivitate si rococo bolnavicios, critice cu gloata si cum mine insumi, abur de cotlete si caprice de Dieu, autosuficienta clandestina, accente de sarcasm si note de blues, fasii de mitocanie dar si admiratie pentru optimisti. E un spectacol intim si fara pretentii, pe alocuri incoerent, dar va asigur ca imi apartine.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Franta Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2