Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

1 DECEMBRIE

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Diverse
Autor Mesaj
emillia
Calator

Data înscrierii: 13/Apr/2006

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 7:21 am    Titlul subiectului: 1 DECEMBRIE Răspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI DRAGI ROMANI DE DEPARTE !
UN GAND BUN SI URARI DE BINE DIN ROMANIA NOASTRA!
[/b]

Sus
barbu
Calator

Data înscrierii: 03/Noi/2005

Locație: israel

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La multi ani Romaniei ,tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste

si scuzele mele pentru ca nu am postat si pe acest forum dorul meu de locul copilariei si tineretii mele....

Sus
emillia
Calator

Data înscrierii: 13/Apr/2006

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

barbu a scris:
La multi ani Romaniei ,tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste

si scuzele mele pentru ca nu am postat si pe acest forum dorul meu de locul copilariei si tineretii mele....

Se pare ca doar noi mai gandim romaneste, restul prietenilor nostrii de pe aici , sunt deja europeni Smile
Sa aveti un an bun si sa ramaneti la fel de sensibil.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Diverse Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1