Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

caut de lucru in suedia danemarca norvegia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Norvegia
Autor Mesaj
remy
e-migrant

Data înscrierii: 02/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 4:34 pm    Titlul subiectului: caut de lucru in suedia danemarca norvegia Răspunde cu citat (quote)

cine are mai multe cunostinte rog raspundeti pe forum sau la adresa brumesbrumes@yahoo.com
Multumesc mult

Sus
luciinfern78
e-migrant

Data înscrierii: 29/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 3:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna! suntem un cuplu din br. stim cate ceva despre aceste tari. intentionam si noi sa plecam in una din aceste tari. daca vrei contacteaza-ne.
Sus
luciinfern78
e-migrant

Data înscrierii: 29/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 3:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="luciinfern78"]buna! suntem un cuplu din br. stim cate ceva despre aceste tari. intentionam si noi sa plecam in una din aceste tari. daca vrei contacteaza-ne. iata adresa mirea_lucica@yahoo.com
Sus
mirceacartarescu
e-migrant

Data înscrierii: 20/Feb/2007

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 1:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="luciinfern78"]
luciinfern78 a scris:
buna! suntem un cuplu din br. stim cate ceva despre aceste tari. intentionam si noi sa plecam in una din aceste tari. daca vrei contacteaza-ne. iata adresa mirea_lucica@yahoo.com

salut
sunt marian si planuiesc sa merg in suedia in luna aprilie.
daca vreti sa corespondam si sa schimbam ceva inform despre partea de n a europei in general si despre noi in special eu sunt |acasa|
ate logo!

Sus
RadrianO
e-migrant

Data înscrierii: 16/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Aug 08, 2008 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

luciinfern78 a scris:
buna! suntem un cuplu din br. stim cate ceva despre aceste tari. intentionam si noi sa plecam in una din aceste tari. daca vrei contacteaza-ne.

ati reusit sa plecati? daca da, as dori si eu ceva mai multe informatii pe tema asta. Preferinta mea ar fi pt Suedia, dar nici Norvegia sau Danemarca nu imi raman indiferente.. Smile

multumesc anticipat!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Norvegia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1