Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Romani in Anglia - Cine suntem?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Anglia
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 17/Mai/2006

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 2:18 pm    Titlul subiectului: Romani in Anglia - Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

Forumul este dedicat celor care traiesc in Anglia. Sunteti liber sa postati orice subiect legat de viata in Marea Britanie, sau despre romanii din aceasta tara.

Pentur inceput, insa, va rugam sa ne spuneti daca locuiti in Anglia si de cat timp.

Ultima modificare efectuată de către admin la Joi Noi 23, 2006 7:42 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Ely_GB
Vizitator

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

numele meu este Elena. sunt in Anglia de 15 ani.

am plecat in '91 imediat dupa ce am terminat facultatea.

Sus
int2471
e-migrant

Data înscrierii: 07/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iun 07, 2006 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna, sunt Maria si sunt in Anglia de 8 ani.
Merg foarte des in Romania si, intr-un final, sper sa raman in Romania.

Sus
murgoci
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

MesajTrimis: Joi Iul 06, 2006 10:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna

Sunt Laura , locuiesc in Cambridge si sunt aici de cca 3 ani.

Sus
Annais
e-migrant

Data înscrierii: 18/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Iul 18, 2006 11:12 pm    Titlul subiectului: regasire?! Răspunde cu citat (quote)

Buna tuturor!
caut o veche prietena care a emigrat de vreo 10 ani in Anglia! aveti idee pe ce site sau forum al romanilor din anglia as putea intra sa intreb de ea? sau poate gasesc aici raspuns?...o cheama (f. posibil sa se fi maritat intre timp!!) Carmen Florentina Miron, are 28-29 de ani si in Romania e originara de undeva din Corni, Barlad. are o sora Adina care cred a emigrat si ea in Anglia.
any information, please? Rolling Eyes
multumesc

Sus
murgoci
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

MesajTrimis: Mie Iul 19, 2006 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna Annais

Poti incerca sa postezi mesaje pe www.romani.co.uk si pe www.romani-online.co.uk, acestea fiind cele mai active site-ri ale romanilor in UK.

Laura

Sus
Annais
e-migrant

Data înscrierii: 18/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Iul 19, 2006 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc Laura! o sa le incerc! Smile
Sus
oana_bebelusha
Calator

Data înscrierii: 17/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ! Eu sunt Oana si din februarie-martie o sa vin in Londra impreuna cu sotul . As fi vrut sa stiu daca are cineva idee cat e salariul minim in Anglia,noi o sa venim cu contracte pentru un hotel,dar nu avem contractul concret,decat o oferta si pana se rezolva cu actele,pana se aproba la ambasada....dar ca idee cam cat ar fi un salariu ?
Mersi mult.

Sus
stalingrad
e-migrant

Data înscrierii: 02/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 6:34 pm    Titlul subiectului: buna Răspunde cu citat (quote)

poti sa imi spui daca se gaseste de munca la negru in anglia ca nu am bani de contract sa le umflu buzunarele la firmele de sarlatani din romania
Sus
Elissa
Calator

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Locație: Romania

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 2:00 am    Titlul subiectului: turist roman in Anglia Răspunde cu citat (quote)

Buna la toti,

Ella din Iasi sunt si am o mare rugaminte la voi care sunteti deja in Anglia sau celor care au calatorit sau vor sa calatoreasca in U.K. acum dupa 01.01.2007.

Ca turist roman, sa merg in vizita in Anglia, ce acte imi trebuie?
Inteleg ca doar cartea de identitate /pasaportul (recomandabil) + bilet un drum sau dus-intors (optiunea mea)...dar Carnetul european de asigurat imi trebuie?? e obligatoriu?

Va multumesc anticipat!

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De la 1 ian nu-ti mai trebuie absolut nimik in afara de un document valabil de calatorie(pasaport sau buletin).
Deci nu este nevoie de asigurare,de bani,de bilet dus-intors,invitatie,etc...nici macar nu trebuie sa le explici motivul pt care ai venit.
Multa bafta.Cand pleci si unde?

Sus
Elissa
Calator

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 10:09 am    Titlul subiectului: ca turist in UK Răspunde cu citat (quote)

oana_bebelusha a scris:
De la 1 ian nu-ti mai trebuie absolut nimik in afara de un document valabil de calatorie(pasaport sau buletin).
Deci nu este nevoie de asigurare,de bani,de bilet dus-intors,invitatie,etc...nici macar nu trebuie sa le explici motivul pt care ai venit.
Multa bafta.Cand pleci si unde?

Buna Oana,

multumesc de info!
voi pleca prin februarie ca turist in North Wales pentru aproape 2 saptamani.
Voi cu ce companie plecati in UK?? ma gandesc sa-mi iau bilet dus-intors..e mai rentabil la pret. Voi cum ati procedat in legatura cu biletul de avion?ce companie ati ales?

Pup you!
Elissa

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 10:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi ne gandim sa luam bilet la Wizz air pentru ca au super preturi,sunt chartere.Poti sa te interesezi daca vrei ,ca sa-ti faci o idee.
Momentan nu stim sigur data in care plecam(cel mai probabil jumatatea lui
martie) pentru ca suntem in Grecia.Mai intai trebuie sa plecam de aici si pe urma....mai vedem.
Te pup si eu,sper sa ai o vacanta placuta.

Sus
Elissa
Calator

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oana_bebelusha a scris:
Noi ne gandim sa luam bilet la Wizz air pentru ca au super preturi,sunt chartere.Poti sa te interesezi daca vrei ,ca sa-ti faci o idee.
Momentan nu stim sigur data in care plecam(cel mai probabil jumatatea lui
martie) pentru ca suntem in Grecia.Mai intai trebuie sa plecam de aici si pe urma....mai vedem.
Te pup si eu,sper sa ai o vacanta placuta.

Oana, te rog, site-ul de la WIZZ AIR care e?
am gasit cu British Airways dus-intors = 195 Lire (295 EURO). cum ti se pare pretul comparativ cu acest WIZZ?

Sus
oana_bebelusha
Calator

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E www.wizzair.com si am bagat si eu ca sa aflu un pret informativ : data plecarii 17 feb 2007,data intoarcerii 22 feb 2007 ,Bucuresti-Londra si retur costa 642 ron.Adik in jur de 200 de euro.E mai convenabil,zic eu.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Anglia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2