Trimis: Dum Iul 09, 2006 1:16 am Titlul subiectului: Am cazier, ce pot face?
In primul rand salut toti membri acestui forum. Problema mea este urmatoarea, in 2000 am fost aresta pentru falsificare de moneda si am primit o condamnare de 3 ani. Am iesit din puscarie in 2002, in August pentru buna purtare. In Spania sunt din Noiembrie 2003. Cu legea de regularizare nu am putut sa fac nimic pentru ca ma simteam cu musca pe caciula. Am primit oferte de munca dar a trebuit s-o dau din colt in colt stiind ca am cazierul patat. Acum am primit alta oferta de munca de la o firma care-mi si place si le plac si eu lor si e pacat sa o pierd si pe asta.
Cum as putea sa fac sa-mi regularizez situatia in Spania?
Am inteles ca daca ai 2 ani in Spania si un contract de minim 1 an iti fac acte dar cer cazierul. Este valabil si daca ai 3 ani aici? Asta ar fi alt articol din respectiva lege.
Sunt destul de disperat si deznadajduit dat fiind faptul ca pentru un cacat pentru care am platit cu 2 ani de libertate trebuie sa trag inca nu stiu cati ani pana se face reabilitarea. Nici macar nu stiu la cat timp se face asta.
Mi-ar prinde bine o pila din aia comunista care sa treaca peste tot si toate si sa-mi dea un cazier curat si stampilat cu stampila aia de la Haga. Daca aveti vreo idee sau vreo sugestie va rog sa o spuneti aici. M-ar interesa sa stiu daca ati cunoscut persoane in situatie similara si cum au reusit sa o rezolve. Va multumesc anticipat!