Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Romani in Canada - Cine suntem?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 17/Mai/2006

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 2:39 pm    Titlul subiectului: Romani in Canada - Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

Forumul este dedicat celor care traiesc in Canada. Sunteti liber sa postati orice subiect legat de aceasta tara

Pentru inceput, insa, va rugam sa ne spuneti daca locuiti in Canada si de cat timp.

Sus
int2471
e-migrant

Data înscrierii: 07/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iun 07, 2006 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna, si cum iti pare canada, dupa Olanda? O sa ramai acolo? Eu sunt in Anglia dar ne gandim sa mergem in Canada.
Sus
iulian
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2004

Locație: toronto

MesajTrimis: Mie Iun 07, 2006 8:26 pm    Titlul subiectului: Toate bune Răspunde cu citat (quote)

Salut eu am locuit in Anglia un timp si a fost o experienta foarte buna. Am avut ocazia sa ajung Aici in Canada , sunt foarte bine si satisfacut ca am facut shimbarea . Dar ca ori ce shimbare depinde de la persoana la persoana. Si mai este un factor foarte inportant in de domeniu iti cauti de lucru.

Sa auzim de bine ...

Sus
Enigma
e-migrant

Data înscrierii: 19/Apr/2006

MesajTrimis: Vin Aug 04, 2006 1:10 pm    Titlul subiectului: Re: Toate bune Răspunde cu citat (quote)

iulian a scris:
Salut eu am locuit in Anglia un timp si a fost o experienta foarte buna. Am avut ocazia sa ajung Aici in Canada , sunt foarte bine si satisfacut ca am facut shimbarea . Dar ca ori ce shimbare depinde de la persoana la persoana. Si mai este un factor foarte inportant in de domeniu iti cauti de lucru.

Sa auzim de bine ...

Am si eu o intrebare.Ce tip de munci sunt cautate?Bineinteles ca in general,dar in special m-ar interesa daca se cauta arhitectura si ingenerie.
Multumesc anticipat. Very Happy

Sus
duda
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut ma cheama Duda si locuiesc de 1 an si jumatate in Montreal,in provincia Quebec.Am venit aici cu VISA de emigrant permanent.In acest moment sunt putin dezamagit de piata fortei de munca,si regret ca am ales provincia Quebec,deoarece este cea mai saraca provincie din Canada.
De fapt Quebec-ul nu reprezinta si nu poate reprezenta Canada.
Pe langa acest aspect al negasirii unor job-uri bine platite(fapt de care te lovesti mereu),mai este si un conflict "tacit" intre francofoni si anglofoni,iar noii veniti sunt undeva la mijloc.Quebecosii sunt pe deasupra si nationalisti,si vorbesc o franceza rudimentara,(ceva gen sec.1Cool,care pur si simplu te zapaceste de cap.(franceza vorbita este o franceza americana cu alte cuvinte,si chiar cetatenii francezi nativi,au dificultati in ai intelege,deoarece au multe slang-uri).
Cam atat pentru inceput!

Sus
iulian
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2004

Locație: toronto

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 3:15 am    Titlul subiectului: Buna Duda Răspunde cu citat (quote)

In ce domeniu lucrezi or incerci sa gasesti de lucru , ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1