Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Romani in America - Cine suntem?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 17/Mai/2006

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 2:20 pm    Titlul subiectului: Romani in America - Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

Forumul este dedicat celor care traiesc in America. Sunteti liber sa postati orice subiect legat de viata in SUA, sau despre romanii din aceasta tara.

Pentru inceput, insa, va rugam sa ne spuneti daca locuiti in America, si de cat timp.

Sus
roxanaconst
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

MesajTrimis: Lun Iun 05, 2006 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Roxana , locuiesc in Pennsylvania acum, in State de 15 ani.
Sus
foreverms
e-migrant

Data înscrierii: 07/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Iun 08, 2006 2:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Locuiesc in America de aproape 5 luni...Lincoln, Nebraska...asa ca sunt inca in perioada de acomodare...e diferit, mult mai diferit de cat ma asteptam...
Sus
aklik
e-migrant

Data înscrierii: 12/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Iul 12, 2006 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

diferit este de bine sau de rau? Confused
Sus
Rebela
e-migrant

Data înscrierii: 19/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Iul 19, 2006 5:54 am    Titlul subiectului: Massachusetts Răspunde cu citat (quote)

Sonia, Boston MA din 1998 Smile Salutari tuturor!!
Sus
pepe65
Calator

Data înscrierii: 09/Oct/2006

Locație: Undeva in UE

MesajTrimis: Mar Oct 10, 2006 10:09 am    Titlul subiectului: Salut Romani! Răspunde cu citat (quote)

Buna, ma numesc Ovidiu si am incercat cu cativa prieteni sa reunim siteurile romanilor de pretutindeni. Daca doriti sa dati o mana de ajutor, inscrietiva si pe www.diasporaro.0x.ro ,de ja am adaugat linkul catre emigrant acolo.Asa vom fi mai aproape si mai uniti si ne vom putea ajuta in caz de nevoie.
Va pup!

Sus
Iole
e-migrant

Data înscrierii: 08/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce este mult mai diferit decat te asteptai?
Sus
pepe65
Calator

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 3:22 pm    Titlul subiectului: Nu-mi cred ochilor Răspunde cu citat (quote)

Doamne ~ 900 de vizite!! si doar 38 de inscrieri pe www.diasporaro.0x.ro
mai ce mai asteptati? nu vreti sa ne ajutati sa ne conectam intre noi?
he he!

Ultima modificare efectuată de către pepe65 la Joi Mai 17, 2007 8:33 am, modificat de 1 dată în total
Sus
pintea
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Razvan

sunt aici in Colorado de 4 luni

Sus
KittyLove
e-migrant

Data înscrierii: 28/Apr/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 28, 2007 3:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anda ,locuiesc in Pennsylvania.Pe aici romani rar mai vezi :(asa ca daca locuiesti prin zona e-mailul meu este :iimh3ll@hotmail.com,m-as bucura sa vorbim
Sus
pepe65
Calator

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 8:39 am    Titlul subiectului: Revin Răspunde cu citat (quote)

Salut americanilor Exclamation
Revin cu o problema ce ma framanta de ceva vreme: Am terminat cateva institutii de invatamant superior in BUC si caut colegii de facultate (aproape 90% suntem raspanditi aiurea pe terra)
Daca din intamplare aveti cunostinte de absolventi ai Facultatii de Aeronave sau ai Academiei tehnice Militare va rog din suflet sa le dati de veste , vrem sa facem o reunine la inceputul lui 2008!

Sus
oprah
e-migrant

Data înscrierii: 12/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 2:43 pm    Titlul subiectului: info Răspunde cu citat (quote)

roxanaconst a scris:
Roxana , locuiesc in Pennsylvania acum, in State de 15 ani.

scuze dar cunosti o fata din romania targoviste camelia ciocarlan am vazut ca ar fi tot in pennsylvania
imi cer mii de scuze dar e sora mea si nu stiu cum sa dau de ea nu am mai vazut-o de f. mult timp avem parintii despartiti

Sus
cosminbadu
e-migrant

Data înscrierii: 10/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Sep 17, 2007 11:21 pm    Titlul subiectului: sunt cosmin Răspunde cu citat (quote)

Sant cosmin din hollywood am venit in state cam acu 4 luni, sant cetatean dar nam mai fost pe aici de mic, ce sa zic e al draq de greu, si nu gasesc de munca.
Sus
Crimar
e-migrant

Data înscrierii: 18/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, sunt Cristina si locuiesc in statele unite de 1 an jumatate.
Sus
cosminbadu
e-migrant

Data înscrierii: 10/Aug/2007

MesajTrimis: Sâm Oct 20, 2007 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

unde esti in state?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani America Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2