Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Romani in Germania- Cine suntem?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania
Autor Mesaj
marioh
e-migrant

Data înscrierii: 08/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 2:31 pm    Titlul subiectului: prietenii Răspunde cu citat (quote)

Salut!sunt Lacramioara,locuiesc la 30 km.departare de Ulm si doresc sa cunosc mai multe romance care locuiesc in apropiere.Motivul?mai multe.
Lacramioara

Sus
ana77
e-migrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare la toti romanii de pretutindeni ...Eu locuiesc in Olanda si as dori sa regasesc o veche prietena care locuieste din 1998 (sau asa ceva ) in Germania .Numele ei este ( a fost -caci din cate stiu s-a casatorit ) ANDREEA IANOSCHI si in romania era din Onesti .
Andreea ,daca citesti mesajul te rog scrie-mi pe privat ( ana77_ro@yahoo.com) .
Astept vesti cu drag ,
Oana S

Sus
stefaniya
e-migrant

Data înscrierii: 29/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Noi 09, 2006 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna,sunt Stefania si sunt in Danemarca.Sunt geloasa pe voi pentru ca aveti prieteni acolo,pe aici nu gasesc romani cu care sa mai stau si eu la o barfa Sad
Dar intrati si voi la mai multa "barfa" si asa mai imi fac si eu prieteni virtuali Smile

Sus
laurescu
e-migrant

Data înscrierii: 21/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 1:10 am    Titlul subiectului: Salutari tuturor... Răspunde cu citat (quote)

Ma bucur ca v-am gasit Very Happy Si eu am aceeasi 'soarta' ca si multe dintre voi, adica lipsa prietenilor Sad Locuiesc undeva-n Saarland de 5 ani, am 31 de ani, casatorita, fara copii, iar dupa ce v-am citit mesajele mi-am dat seama, cu parere de rau, ca nici una din voi nu sta pe langa mine Crying or Very sad Sunt destui romani in zona, chiar am facut revelul impreuna, dar pana la urma fiecare-si are viata lui, adica nu ne vedem prea des....Ori eu eram altfel obisnuita din Romania, ori am 'imbatranit' si odata cu asta se mai schimba prioritatile oamenilor, ori...n-am gasit prieteni adevarati Rolling Eyes Va pup si va doresc tot binele din lume... Wink
Sus
timi
e-migrant

Data înscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 8:47 pm    Titlul subiectului: antrebare Răspunde cu citat (quote)

Buna vrau sa va antrb unde este mai bine an germania sau an belgia sa ai sanse de lucru.eu locuesc an germania de 4 ani de zile si nu am gasit de lucru am mai lucrat asa cateva luni dar pt stat.
Sus
anne_marie
e-migrant

Data înscrierii: 19/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ,

Eu sunt Anamaria , locuiesc in Hessen , Rüsselsheim. Sunt in Germania de 7 luni. Ma bucur sa vad ca acest forum exista.

Sus
timi
e-migrant

Data înscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 9:59 pm    Titlul subiectului: Re: antrebare Răspunde cu citat (quote)

timi a scris:
Buna vrau sa va antrb unde este mai bine an germania sau an belgia sa ai sanse de lucru.eu locuesc an germania de 4 ani de zile si nu am gasit de lucru am mai lucrat asa cateva luni dar pt stat.

Sus
kity
e-migrant

Data înscrierii: 24/Feb/2007

MesajTrimis: Dum Feb 25, 2007 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hallo eu stau in Hannover, nici aici nu sunt multi romani si cei care sunt asa cum spune LAURESCU isi vad de viata lor.
Nu-ti face probleme laurescu , cu tine e totul in regula, in general aici nu sant relatiile dintr oameni asa cum erau in ro.
Si pentru mine a fost un soc sa constat asta , si socul persista de 15 ani.
Dovada e ca , atunci cand esti in concediu in ro, ti se pare totul iarasi normal...deci tu nu te-ai schimbat.....

va pup pe toti kity Laughing Laughing Laughing

Sus
marga
e-migrant

Data înscrierii: 18/Feb/2007

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului: Re: Romani in Germania- Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

ma primiti si pe mine Crying or Very sad imi doresc si eu sa vorbesc cu cineva Rolling Eyes asa ardeleneste Razz
haloo...haloo Exclamation Exclamation Exclamation e cineva care sa m-auda Question

Sus
16
e-migrant

Data înscrierii: 25/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 9:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt Simona,locuiesc de un an linga Freiburg.Am studii,47 ani si as dori
sa cunosc pe cineva care ma poate ajuta sa gasesc un loc de munca pe linga Köln,Düsseldorf,pentru a urma niste cursuri de invatare a limbii germane.Aici nu am aceasta posibilitate.In prezent cunosc limba germana la un nivel de 20%.Doresc sa ma perfectionez.Apelez la toti romanii din Germania care ma pot ajuta.
Multumesc,Simona

Sus
ben574668978
e-migrant

Data înscrierii: 31/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

IMI DORESC SA CONDUC DIN NOU !
Sunt persoana paraplegica (nu-mi pot folosi membrele inferioare) si doresc sa cumpar din Germania, un autoturism adaptat dizabilitatii mele (cutie automata, comenzile manuale). Va rog din suflet sa ma ajutati !
Independenta mea depinde de ajutorul vostru, oferiti-mi sansa de a-mi face o bucurie !
MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR !

Sus
iuly_dana
e-migrant

Data înscrierii: 02/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, sunt Dana, locuiesc de aproape 4 ani in Frankfurt am Main, nu cunosc romani aici, si e greu printre straini... Stapanesc super bine limba germana, deci daca e cineva din frankfurt care are nevoie de ajutor, in orice domeniu, imi poate scrie:
danabelu@yahoo.com

Sus
NUTZI
e-migrant

Data înscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2007 10:47 pm    Titlul subiectului: Re: Romani in Germania- Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Forumul este dedicat celor care traiesc in Germania.
Va rugam sa ne spuneti daca locuiti in Germania si de cat timp.
locuiesc in germania din 1989 in rastatt si as dori sa stiu daca in acest oras sau in apropiere sant romani care sant nascuti in targoviste
Sus
Laurentino
e-migrant

Data înscrierii: 14/Sep/2007

MesajTrimis: Vin Sep 14, 2007 1:58 pm    Titlul subiectului: Re: Romani in Germania- Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

Salut, sunt Laurentiu si locuiesc de numai 3 saptamani in NV Germaniei, langa Oldenburg (mai exact Elsfleth). Sunt singur aici si mi-e greu departe de familie. Sunt oare si alte persoane din Romania care locuiesc in partea asta de lume??

Lucrez in inv. superior si am dat concurs pe un post de prof. la Univ. din Oldenburg/Facultatea de Studii Maritime din Elsfleth.

Sus
ionelia
e-migrant

Data înscrierii: 28/Sep/2007

MesajTrimis: Vin Sep 28, 2007 7:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna dimineata!
Imi doresc sa locuiesc in Germania,o perioada lunga de timp,si as dorii sa stiu care sunt documentele care imi trebuiesc pentru a locuii acolo ?voi sta la sora mea ,care locuieste acolo de 15 ani.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4