| Autor |
Mesaj |
catrinel e-migrant
Data înscrierii: 10/Ian/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 10:28 pm Titlul subiectului: ma ajutati? |
|
|
Peste putin timp urmeaza sa plec in Italia, in zona Treviso. As vrea sa stiu daca este cineva din zona respectiva care m-ar putea ajuta cu niste sfaturi.
|
|
| Sus |
|
 |
gabyt56 e-migrant
Data înscrierii: 23/Ian/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut eu stau pe langa Treviso.
Tu unde la TV vi ? Oricum te sfatuiesc sa nu pleci daca nu cunosti cat de putin limba. Si mai ales daca nu ai nici o cunostinta sau un loc sigur de munca. E cam greu sa gasesti o casa si un loc de munca aici, acum.
ciao sper ca o sa ne intalnim daca ajungi aici
|
|
| Sus |
|
 |
catrinel e-migrant
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti multumesc pentru "incurajari"....
Locatia exacta este Oderzo, insa ceea ce vreau sa mai aflu, daca imi poti spune, este pretul unei chirii si un salariu minim pe care-l pot obtine.
De cat timp esti in Italia? Este scumpa viata acolo sau te poti descurca dintr-un salar?
|
|
| Sus |
|
 |
gabyt56 e-migrant
|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut pai ce sa-ti spun, depinde la ce lucrezi.
Oricum sub 800(rar) nu am auzit pe aici, in privinta cu chiria daca esti in doi platesti mai putin.
Dar oricum gaseti pe la 250£,dar eu stiu ce sa spun nu stiu sigur.
Eu sunt la Volpago pe aici cam asa sunt preturile. Nu sunt nici eu de prea mult timp aici, da am ceva. Cu un salariu traiesti fara probleme si iti mai raman bani sa pui deoparte.
Ma bucur daca iti pot fi de ajutor salut
|
|
| Sus |
|
 |
gabyt56 e-migrant
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut iute daca vrei o adresa www.miojob.kataweb.it aici gasesti toate ofertele pe toate zonele.
ciao sa ne auzim cu bine
|
|
| Sus |
|
 |
catrinel e-migrant
|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vroiam sa-ti multumesc pentru adresa cu joburile. Localitatea ta este Volpago del Montello? Pentru ca atunci inseamna ca distanta pana la Oderzo ar fi de aproximativ 40 km. Sper sa ajung si eu cat mai repede, oricum informatiile pe care mi le-ai oferit mi-au fost utile. Apropo, 250 te refereai la o chirie cand mai stai cu cineva, nu? Si fara restul cheltuielilor (curent, gaz)! Pentru ca in oderzo chiria la o garsoniera este aprox.400 plus cheltuieli!
M-ai intrebat cred, la un moment dat, de unde sunt: din Tg.Mures. Tu?
Mai vorbim. Ciao
|
|
| Sus |
|
 |
gabyt56 e-migrant
|
Trimis: Sâm Feb 03, 2007 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ai de ce, ma bucur ca tia fost de folos.
Da Volpago del Montelo si daca vi poate ne intalnim pe aici, sa ma anunti ca o sa ne intalnim sigur,la chirie ma refeream fara cheltuielile celelalte.
Da si eu sunt din Tg Jiu.
Ciao si sa ne mai auzim.
|
|
| Sus |
|
 |
|