| Autor |
Mesaj |
gigi_capsunaru e-migrant
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2007 10:15 pm Titlul subiectului: cred ca forumul asta este un mare esec |
|
|
Tocmai am inteles ca romanii din strainatate nu manifesta aprope de loc interes pentru acest tip socializare ! Cum sa fac sa spun lucrurilor pe nume fara sa jignesc (ofensez) o gramada de oameni? Totusi: cred ca adevarul consta in faptul ca mai mult de 58 % din emigrantii romani din Spania sunt din mediul rural si ca din acestia alti 74 % sunt de parere ca regimul comunist a fost un lucru bun .Asta inseamna ca un procent deosebit de mare este de parere faptul ca au trebuit sa emigreze se datoreaza sistemului capitalist in totalitate,curios dealtfel pentru ca,dupa cum se vede nu au emigrat intro tara foarte capitalista si nu in una comunista ! Si daca adaugam pasiunea pentru manele am aranjat conceptul intr-o forma de puta madre. Maneaua ca forma de a fi a romanului ,intruchipeaza jalnicia gandirii politice ca de altfel a gandirii in general ! Asa ca: atunci cand esti indrogostit de manea cum sa-ti mai functioneze bietul creer,si asa saracut , si sa patrunzi mecanismul social si politic care te-a facut sa accesezi acest site ???
Cica lichi cea ! Sa auzim numai de bine ! P.S: reclamatiile se primesc imediat si vor fi studiate cu grija .[b][/b]
|
|
| Sus |
|
 |
andreidoru e-migrant
Data înscrierii: 02/Mar/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Mar 11, 2007 2:56 pm Titlul subiectului: Ca mare dreptate mai ai.... |
|
|
Din pacate ceea ce ai scris este cat se poate de adevarat! Mult prea multi romani sunt manelisti si lasa o imagine proasta (dar reala) despre Romania si romani in tarile in care sunt stabiliti. Vai si amar de noi!
|
|
| Sus |
|
 |
|