Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Probleme cu Masina

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada
Autor Mesaj
iulian
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2004

Locație: toronto

MesajTrimis: Joi Iun 08, 2006 12:19 am    Titlul subiectului: Probleme cu Masina Răspunde cu citat (quote)

Eu am un Infinity 1991 G20 si mi-am shimbat saboti si imi tremura cind pun frina la viteza mare , am incercat sa ma informez uni spun ca este pentru ca discurile sunt deformate,alti pentru ca ai air pe conducte. A avut al cineva experianta similara ?
Sus
duda
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 1:53 pm    Titlul subiectului: Re: Probleme cu Masina Răspunde cu citat (quote)

iulian a scris:
Eu am un Infinity 1991 G20 si mi-am shimbat saboti si imi tremura cind pun frina la viteza mare , am incercat sa ma informez uni spun ca este pentru ca discurile sunt deformate,alti pentru ca ai air pe conducte. A avut al cineva experianta similara ?

Du-te la un garage CANADIAN TIRE.Sunt buni profesionisti si iti vor repera masina!

Sus
Cornelia
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

Locație: Dilbeek, Belgium

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 3:30 am    Titlul subiectului: Re: Probleme cu Masina Răspunde cu citat (quote)

iulian a scris:

E de la discul de frana. Trebuie inlocuit de obicei.

Sus
iulian
e-migrant

Data înscrierii: 03/Noi/2004

Locație: toronto

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 8:18 pm    Titlul subiectului: Buna Răspunde cu citat (quote)

Ai dreptate cornelia am verificat si a trebuit sa schimb Discurile si Saboti de vrine acum este foarte lin si fara ori ce tremurat Multumesc
Sus
Cornelia
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

Locație: Dilbeek, Belgium

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu placere. am trecut si eu prin asta si ... stiu ce frustrant poate fi.
Sus
george999
e-migrant

Data înscrierii: 14/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Mar 14, 2007 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate nu iti tine frana si pe rotile din spate si deaia vibreaza ca se lasa toata greutatea la franare pe rotile din fata

Vino cu noi! - Home - Horoscop

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Canada Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1