Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

cine ma poate ajuta ? URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Spania
Autor Mesaj
floryanus
e-migrant

Data înscrierii: 24/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 5:13 pm    Titlul subiectului: cine ma poate ajuta ? URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Răspunde cu citat (quote)

Am si eu o rugaminte! Sper sa gasesc pe cineva destul de informat care sa ma ajute si sa aiba bunovointa.

Fratele meu este in Spania de 2 ani! A avut un accident foarte grav si acum face recuperare, dar de curand i-a iesit actele depuse de patronul lui. In prezent nu are nici un act. Am inteles ca, cu aceste acte care sunt valabile 1 luna trebuie sa vina in Romania, la Ambasada Spaniei pentru a obtie acte legale pentru Spania.

Ma puteti ajuta sa-mi spuneti daca pot eu sa urmez procedurile fara ca el vina de acolo si care ar fi aceste proceduri. Am inteles ca trebuie prezenta personala, iar imputernicirea nu stiu cum trebuie facuta pentru a fi recunoscuta de Ambasada Spaniei, sau pentru obtinerea cazierului.
Am citit pe siteul ambasadei Spaniei procedurile, dar mi se par expeditive, nu prea sunt detaliate, spre exemplu e trecut acolo un certificat medical. Cum se obtine acesta?

Multumesc mult de tot!

Astept un raspuns cat mai urgent!

Sus
RadrianO
e-migrant

Data înscrierii: 16/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 10:50 pm    Titlul subiectului: Re: cine ma poate ajuta ? URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Răspunde cu citat (quote)

floryanus a scris:
Am si eu o rugaminte! Sper sa gasesc pe cineva destul de informat care sa ma ajute si sa aiba bunovointa.

Fratele meu este in Spania de 2 ani! A avut un accident foarte grav si acum face recuperare, dar de curand i-a iesit actele depuse de patronul lui. In prezent nu are nici un act. Am inteles ca, cu aceste acte care sunt valabile 1 luna trebuie sa vina in Romania, la Ambasada Spaniei pentru a obtie acte legale pentru Spania.

Ma puteti ajuta sa-mi spuneti daca pot eu sa urmez procedurile fara ca el vina de acolo si care ar fi aceste proceduri. Am inteles ca trebuie prezenta personala, iar imputernicirea nu stiu cum trebuie facuta pentru a fi recunoscuta de Ambasada Spaniei, sau pentru obtinerea cazierului.
Am citit pe siteul ambasadei Spaniei procedurile, dar mi se par expeditive, nu prea sunt detaliate, spre exemplu e trecut acolo un certificat medical. Cum se obtine acesta?

Multumesc mult de tot!

Astept un raspuns cat mai urgent!

si cam atat am avut de spus despre cat se ajuta romanii de afara.... Imi pare rau ca nu ti-a raspuns nimeni, nici macar mai tarziu decat niciodata... sper ca situatia fratelui tau sa se fi rezolvat pozitiv intre timp, cu marele ajutor pe care l-ai primit aici pe acest forum... mare dreptate avea cineva care spunea pe aici ca e un esec... pacat... Neutral

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Spania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1