Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Site oficial emigrare in Australia!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia
Autor Mesaj
lucian8479
e-migrant

Data înscrierii: 29/Mar/2007

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului: Site oficial emigrare in Australia!!! Răspunde cu citat (quote)

Va salut!
Vreau sa va intreb pe cei care cunosc, si care sunteti dispusi sa va rapiti din timpul vostru cateva minute pentru a ma lamuri si pe mine intr-o privinta, si anume: - eu am completat pasul 1 si pasul 2 pe livein.australia.com, iar acum sunt pe punctul de a intra in pasul 3. Asta e posibil daca platesc acei 299 US. Deci, pe scurt, accesul in pasul 3 e conditionat de plata sumei respective, ca apoi sa mi se acorde ajutor si asistenta pentru emigrare din partea unui asistent calificat. Mi-au fost trimise diferite metode de plata, si anume: Western Union, Telegrafic Transfer, Secure Card Payment On-line, etc. Intrebarea mea este: - acest site, si adresa la care trebuie sa trimit banii respectivi, sunt credibile?
Va multumesc.

Sus
munteus
Calator

Data înscrierii: 19/Dec/2004

Locație: Tropic of Capricorn

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Live.in.australia.com Nu este site-ul oficial al Guvernului ci doar al unei firme private de consultanta si servicii pt emigrare .Self assessmentul de acolo pare ok dar mai departe daca doresti consultanta de la ei ,este numai optiunea ta.Sfatul meu e sa consulti mai intai site-ul oficial .Bafta
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1