Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Vreau detalii despre emigrarea in Suedia!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romanii din Romania
Autor Mesaj
ronapaius
e-migrant

Data înscrierii: 07/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 12:12 pm    Titlul subiectului: Vreau detalii despre emigrarea in Suedia! Răspunde cu citat (quote)

Ma intereseaza sa aflu cat mai multe detalii despre emigrarea in Suedia, cum stau lucrurile pe acolo in privinta locurilor de munca, s.a.m.d.
Ma poate ajuta cineva?

Sus
magar
e-migrant

Data înscrierii: 20/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Aug 20, 2007 2:28 pm    Titlul subiectului: emigrare suedia Răspunde cu citat (quote)

din intamplare am dat de site-ul asta...si raspuns la gandul tau? e ca beep in suedia in ce tzine de munca. Vin aici de multi ani, am rezidentza si drept de lucru de 2 ani, stiu limba cam 70% cu toate ca toti stiu engleza aici. Deci daca nu stii suedeza e aproape imposibil ca gasesti de lucru, eu care stiu nu am reusit sa imi gasesc de atat timp ceva stabil. In rest? fete faine, muzica buna, tara cea mai curata din cate stiu si am vazut, rasism, toti sunt mai buni decat tine din start, stresati, preconceptii, educati, curati, respectosi dar te fut pe la spate in tacere, linistitzi, aer curat, vremea ok fatza de ce se spune si ...limba de cacat. Sper ca te-am ajutat. Scuze limbajul, sunt chiar un om decent. Numai bine.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romanii din Romania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1