Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Casatorie mixta GREC - ROMANCA
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia
Autor Mesaj
catalinaioannou
e-migrant

Data înscrierii: 09/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 1:00 pm    Titlul subiectului: Birocratie Grecia Răspunde cu citat (quote)

Buna. Sunt noua aici si am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie.
Eu sunt maritata cu un cetatean grec iar nunta a fost facuta in Romania. Ce anume trebuie facut pentru a declara casatoria si in Grecia. Va multumesc anticipat.

Sus
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

Locație: Atena

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai intii trebuie tradus certificatul in lb greaca si apoi trebuie sa intrebi pe Mitropoleos, linga catedrala, la lixiarhi praxi gamou. E tot ce iti pot spune, eu am facut casatoria aici si de asta nu stiu sigur care sunt metodele. Bafta...

Sus
catalinaioannou
e-migrant

Data înscrierii: 09/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 10:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos. Noi nu intentionam sa ne mutam acolo, cel putin deocamdata , dar am nevoie de mai multe detalii pentru a nu face zeci de drumuri in Grecia cu hartiile incomplete.Oricum multumesc mult.
Bafta si tie. Smile

marablue a scris:
Mai intii trebuie tradus certificatul in lb greaca si apoi trebuie sa intrebi pe Mitropoleos, linga catedrala, la lixiarhi praxi gamou. E tot ce iti pot spune, eu am facut casatoria aici si de asta nu stiu sigur care sunt metodele. Bafta...

Sus
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

Locație: Atena

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 10:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci cred ca ar trebui sa suni la consulatul Greciei din Constanta si te poti documenta de acolo, ca sa nu fii nevoita sa vii pina aici. Cred ca este cea mai simpla solutie, in rest ...nu mai stiu. daca mai vrei sa stii ceva... cu cea mai mare placere Very Happy

Sus
aby25
Calator

Data înscrierii: 01/Aug/2007

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hi all !

as dori sa stiu daca este vreun site cu abonatii din atena, gen pagini aurii ca la noi.

multumesc anticipat pentru raspunsuri,
a

Ultima modificare efectuată de către aby25 la Mar Oct 30, 2007 12:26 am, modificat de 1 dată în total
Sus
ioanna
Calator

Data înscrierii: 04/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da exista un catalog si se numeste "hrisos odigos".
Sus
aby25
Calator

Data înscrierii: 01/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc !

aby

Sus
nefeli
Emigrant

Data înscrierii: 15/Sep/2006

Locație: Grecia-Salonic

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 9:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fetelor...avand adia diamonis, nu mai e nevoie de permis de munca etc.,nu i asa?....boss ul meu e nelamurit,si la politie se joaca leapsa....cu noi.niciodata nu gasesc pe cineva acolo Confused
Sus
Lionqueen
Emigrant

Data înscrierii: 24/Oct/2006

Locație: Atena, Grecia

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 9:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dreptul de munca vine automat cu dreptul de resedinta, amandoua fiind incluse in adia diamonis.... Este super suficient pt. bosul tau, doar ca odata cu hartia asta iti mai trebuie si numar de fisc AΦΜ... Este obligatoriu la angajare... ATAT...
Ce job ti-ai gasit??? Very Happy

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost iar la politie.Mi s a spus sa mi fac "biblio igias" in functie de job.Voi lucra ca barwoman.Dupa imi vor da de la politie "adia ergasis" Confused
Deci alerg iar dupa acte...AFM ul nu mi va trebui asa repede,ca nu mi va face acte de angajare. Rolling Eyes

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 10:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai eu nu mai inteleg... Tie nu-ti face acte, dar el vrea si pe mama si pe tata.... Sa fie clar: eu din ce stiu si din ce MI-AU SPECIFICAT LA POLITIE, adia diamonis tine loc si de drept de munca, AUTOMAT, daca ai hartia asta, te poti angaja si face ce vrei...
Si, ma rog, de unde ti-au spus sa iei adia ergasias??? Sunt tare curioasa Very Happy

Sus
nefeli
Emigrant

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 11:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa indelungi momente de profunda gandire....nu cred ca e vb de dreptul de munca.In anumite domenii pur si simplu cer biblio igias cu anumite analize,etc.
Se ia adeia ergasias de la sectia de politie de unde aparti. Rolling Eyes faci cerere,duci biblio igias,poze,ceva de la fisc si o factura OTE etc

Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Are dreptate nefeli, asta mi-au cerut-o si mie cand lucram la un fast food, pe langa adia dianomis ( care acum nu sunt 2 sunt 2 in una ), ai nevoie de adia ergasia de la politie, si mie asta mi-au cerut-o inainte sa intram in U.E, asta o iau si grecii de la politie, e alta, diferita de a noastra!
Sus
lucy_katerina
Calator

Data înscrierii: 21/Ian/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va rog sa ma ajutati si pe mine. trebuie sa facem casatoria civila cat mai repede posibil. viitorul meu sot e grec.
ma aflu aici de 5 luni ,nu muncesc.
imi spuneti ce pasi ar trebui sa urmez?
multumesc

Sus
Lionqueen
Emigrant

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 11:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lucy uita-te la inceputul topicului, sigur vei gasi ceva informatii...
Precum ti-am spus eu nu-mi mai amintesc bine si in detaliu ce mi-a trebuit...

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Informatii Utile Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Următoare
Pagina 13 din 15