Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Caut de lucru in Norvegia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Norvegia
Autor Mesaj
Norx
e-migrant

Data înscrierii: 06/Iul/2007

Locație: Buchaest

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 10:29 am    Titlul subiectului: Caut de lucru in Norvegia Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Dupa cum am scris si in subiect, caut de lucru in Norvegia. De fapt imi doresc foarte mult sa emigrez acolo. Nu mai are sens sa spun de ce nu mai vreau in Romania sau de ce tocmai in Norvegia, pentru mine e un subiect intors de foarte multe ori pe toate partile. Am implinit deja 32 ani, am facut Politehnica (Mecatronica) in Bucuresti si aici am gasit sa ma angajez ca doar ca operator baze de date tip MS-Access. Acolo sunt dispus sa incep de jos (desi ma pricep foarte bine sa fac o treaba de electrician sau chiar electronist - ma recomand Embarassed ) si important e ca imi doresc de mult timp sa plec si ca imi pun sperantele in acest forum sa gasesc o cale si pentru mine si logodnica mea.
Daca cineva are vreo informatie cum pot sa gasesc de lucru (eventual si detalii transport/cazare) in Norvegia, il rog sa sa imi raspunda pe forum sau pe mail [url]bdabija@yahoo.com[/url] cat (se) poate de detaliat.
Am incercat cu trimis cv-uri pe unde am gasit si eu pe net, dar fara prea mult succes. Am vazut ca majoritatea vor sa stiu limba si de o luna de cand am gasit un mic manual de norvegiana, am inceput in pauza de la serviciu sa invat norvegiana, chiar daca e mai greu asa. Nu am pe nimeni acolo si nu mai stiu cum sa fac. Crying or Very sad
Multumesc frumos.

Sus
mihaigeo
e-migrant

Data înscrierii: 07/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 11:48 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

si eu sunt tot un fel de hotarat care nu stie de unde sa o apuce
am cautat si eu pe ici pe colo fara rezultat
daca ai vre-o veste ....
poate mai facem schimb de idei

bafta
Mihai

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Norvegia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1