Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

SibiuVirtual.ro - Siteul Sibienilor De Pretutindeni

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia
Autor Mesaj
sibiuvirtual
e-migrant

Data înscrierii: 27/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Sep 27, 2006 9:39 pm    Titlul subiectului: SibiuVirtual.ro - Siteul Sibienilor De Pretutindeni Răspunde cu citat (quote)

Stiu cum este sa traiesti undeva in strainatate, departe de de cei dragi, departe de locurile unde ai copilarit. Imi aduc aminte cum cautam pe internet orice poze sau orice legat de Sibiu, atunci cand eram student in SUA. De aceea am decis sa realizez un site dedicat in totalitate Sibienilor - www.SibiuVirtual.ro

Aici veti putea gasi harta digitala a Sibiului pe care puteti localiza orice obiectiv turistic, strada, firma, tur virtual, etc. Puteti gasi o multime de tururi virtuale din Sibiu si imprejurimi, imagini panoramice si imagini statice, codurile postale pe strazi din orasul Sibiu, ghidul firmelor Sibiene cu adrese, numere de telefon, siteuri web, persoane de contact, etc.

Daca vreti sa calatoriti la Sibiu aveti posibilitatea sa gasiti pe acest site toate hotelurile si pensiunile din Sibiu, inchirieri de masini, transportul public in comun, etc.

Daca aveti intrebari, opinii sau sugestii, va rugam sa ne contactati la office@sibiuvirtual.ro.

Cu Stima,

Marius Onitiu

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Australia Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1