ApologetX e-migrant
Data înscrierii: 24/Oct/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 12:16 am Titlul subiectului: cauti un job de acasa?? click here.. |
|
|
fiti atenti ..
mecanismul e simplu .. doar citind reclame pe net ,firmele platesc... adevarul e ca nu platesc mult ,dar cu timpu se aduna. Poti sa iti asiguri aprox 300 euro /luna in plus la salarul tau daca doar dai cateva click-uri seara cand ajungi acasa de la lucru (daca stai TOATA ziua acasa.. poti castiga mai MULT bineinteles) Fara sa investesti nimic! (Foarte Important)
Am sa fac un ruzumat mic la ceea ce se intampla (iar pe cine intereseaza detaliile si regulamentul ,ii trimit documentu pe mail sau pe mess ptr ca nu am reusit sa-l atasez la acest mesaj)
ok
Ai conexiune la net si o adresa de mail? Este suficient sa-ti citesti mailurile. Si, publicitatea, atit de enervanta, iti va aduce cistiguri de minim 300 euro lunar. Tot ce ai de facut este sa urmezi link-ul si sa te inscrii. (sa selectezi toate casutele alea.. si vei primii mai multe reclame)
http://www.es-facil.com/ganar/alta?Id=64590337
Este un sistem care-ti trimite reclame in mailbox si doar pentru a deschide linkul iti da banul. ,recunosc nu mult (ptr o reclama deschisa primesti 3 euro centi) dar se aduna..
Ca avantaje:
- ofera seriozitate
- trimite 4-13 (am primit eu asa) mailuri pe zi
- ofera flexibilitate (ai 7 zile pentru a citi mailurile - poti deci intra o data / de 2 ori pe sapt)
- Nu ti se cere nici un nr de card sau vre-un cont bancar
- plata se face prin cec bancar, costurile de trimitere le suporta ei
- TOATE LITIGIILE SE REZOLVA CONFORM LEGISLATIEI SPANIOLE. IN SPANIA SE REZOLVA GRATUIT IN MAXIM 10 ZILE LUCRATOARE. NU VETI FI INSELATI! CUNOSC PESTE 20 DE PERSOANE CARE LUCREAZA CU EI DE PESTE 6 LUNI, SI CISTIGA FOARTE BINE!
e valabil in toata europa.
Ca dezavantaje:
- CER SERIOZITATE
- contul iti este dezactivat daca nu ai activitate mai mult de 1 an
- ESTI PLATIT DACA AI CISTIGAT MINIM 30EUR, deci nu poti scoate 20EUR daca nu ai minim 30.
ps: sa NU va inregistrati de mai multe ori !!! contul dvs se va inchide..
am un amic care lucreaza la un net cafe si TOATA ziua da click-uri ,numai de aici isi asigura pe putin 700 euro /luna
NU aveti nimic de pierdut... incercati ,daca nu va place ,puteti renuntza ¨Darte de baja ¨ ,puteti sal folositi cu incredere.
ok ,ptr alte lamuriri va stau la dispozitie pe mess: apologetx_dorel@yahoo.com sau mail apologetx@dr.com
|
|