Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

rezidentiat in olanda

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda
Autor Mesaj
blackeye
e-migrant

Data înscrierii: 31/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 1:26 am    Titlul subiectului: rezidentiat in olanda Răspunde cu citat (quote)

buna ziua
as dori si eu niste informatii daca nu e prea mare deranjul..sunt in anul 6 la medicina generala si as dori sa mi fac rezidentiatul in olanda,dar nu am gasit pe nici un site al facultatilor de medicina din olanda o structura a anilor universitari sau o programa pentru rezidentiat as dori sa mi dau rezidentiatul acolo.rezidentiatul se da in limba olandeza?
lucrarea de licenta ,acuma ca facem parte din UE,este recunoscuta?
as fii nevoita sa dau diferente?
v as fii recunoscatoare toata viata daca mi ati putea raspunde la intrebari,sau daca cunoasteti pe cineva care este in olanda cu care as putea sa iau legatura v as fii recunoascatoare daca as putea cumva sa intru in contact cu ea sa cer informatii cu privire la sistemul sanitar din olanda
va multumesc mult pentru rabdare

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani Olanda Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1