Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Romani in Germania- Cine suntem?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania
Autor Mesaj
mishagerm
e-migrant

Data înscrierii: 28/Oct/2007

MesajTrimis: Dum Noi 04, 2007 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hi..
pai da mai multe detalii despre ce documente vrei sa scriem..
si eu sunt in cautare de prieteni..sunt de 4 ani in Orasul Worms

Sus
lsass74
e-migrant

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 3:00 pm    Titlul subiectului: hallo romania.. Răspunde cu citat (quote)

hallo..sunt lucian, sunt de pe langa Chemnitz (Sachsen) de jumatate de an. Totusi vin in germania de prin 1978 (eram micutz pe atunci).Nici pe aici nu sunt asa multi romani.Tot caut un eventual asociat pentru a deschide un geschäft dar....
Cunosc ceva prieteni pe langa Manheim, Augsburg..dak aveti nevoie de informatii..cred ca va pot ajuta....Sunt specializat in hartogaraie juridica(drept..).Aveti si telefonul meu in caz ca...004915774293503..

Viele Gruße
Lucian Shocked

Sus
lsass74
e-migrant

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

veyi ca prin lorsch sunt ceva romani..mergi la hotel Karolinger Hof..intreaba de george..el este detinatorul acelui loc...

saluta-l din partea mea...

mishagerm a scris:
hi..
pai da mai multe detalii despre ce documente vrei sa scriem..
si eu sunt in cautare de prieteni..sunt de 4 ani in Orasul Worms

Sus
lsass74
e-migrant

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 3:21 pm    Titlul subiectului: Re: Romani in Germania- Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

Laurentino a scris:
Salut, sunt Laurentiu si locuiesc de numai 3 saptamani in NV Germaniei, langa Oldenburg (mai exact Elsfleth). Sunt singur aici si mi-e greu departe de familie. Sunt oare si alte persoane din Romania care locuiesc in partea asta de lume??

Lucrez in inv. superior si am dat concurs pe un post de prof. la Univ. din Oldenburg/Facultatea de Studii Maritime din Elsfleth.

salut..sa ti ca langa tine la aprx de50 km adik in koln exista o mare cantitate de romanni..de fapt exista si centrul cultural roman acolo..„Bürgerhaus Kalk“, incearca sa ajungi si aici..Rest. „RUZA“- Wilhelmstr.50 ..si problema ta va fi rezolvata..

cu stima
lucian
015774293503
bntlou@yahoo.com

Sus
mishagerm
e-migrant

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai ce fel de gescheft vrei sa faci...si eu vreau sa fac ceva sdar nu st daca o sa-mi iasa...azi ti-am scris un mail
Sus
lsass74
e-migrant

MesajTrimis: Mie Noi 07, 2007 10:58 pm    Titlul subiectului: geschäft Răspunde cu citat (quote)

salut,

referitor la geschäft am mai multe variante.Plecand de la o investitie minima cu rata de pierdere de 50%, sau o investitie mai ampla care necesita un proiect si anali financiara.
Acum depinde de mai multi factori.
de exemplu as fi vrut sa deschid ori un restaurant cu specific relativ romanesc dar totusi cu ceva nou.. sau ceva servicii pentru diverse activitati.
Mai am varianta pentru transport marfa sau ceva creatii de index pt web, intermedieri in relatia comerciala cu romania, etc..

De principiu ar trebui discutat mai in amanunt chestiunea acéasta.

Tu ce ai dori sa deschizi si unde?

Cu stima
Lucian N
015774293503

Sus
mishagerm
e-migrant

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 8:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am trimis mj Lucian..nu st daca l-ai primit...nu inteleg ce vrei sa spui cu o o rata de 50% pierderi...capitalul trebuie amortizat intr-un timp de...
Sus
lsass74
e-migrant

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 2:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

acesta este primul mail..Intr-adevar capitalul trebuie amrotizat intr-o perioada anume.Cei 50% la care ma refream sunt din investitia initiala, in sensul ca dak nu merge afacerea, se vand activele, bunurile, stocuri(de aici reiese pierderea de 50%).
In fine astea sunt detalii disctutabile in raport cu ideea de afacere.

Pana la urma 2 minti sunt mai bune decat una singura.

Cu stima
Lucian N.

Sus
mishagerm
e-migrant

MesajTrimis: Vin Noi 09, 2007 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar, ca 2 minti sunt mai bune decat1 dar distanta e mare intre noi...si nu se poate monitoriza daca am face ceva concret...
Sus
arsena
e-migrant

Data înscrierii: 01/Apr/2008

Locație: Germania

MesajTrimis: Mar Apr 01, 2008 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare din Giessen (Hessen) Smile
Sus
rs2
e-migrant

Data înscrierii: 05/Dec/2008

MesajTrimis: Vin Dec 05, 2008 1:15 pm    Titlul subiectului: Re: Romani in Germania- Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

eu sunt inca in Romania, dar ma gandesc destul de des la emigrare. m-am saturat de tara asta si de oamenii neseriosi din ea. ma sperie faptul ca am doi copii, ca altfel asi fi plecat de mult timp. chiar si asa asi vrea sa ma interesez cum asi putea sa-i iau si pe ei cu mine. pt. inceput ar trebui sa-mi gasesc de munca, e o problema si limba germana, pe care nu o stiu, stiu engleza si cred ca asi putea invata si germana.apoi ar trebui sa-mi gasesc un loc unde sa stam cu toti. Credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat?
Carmen Sad

Sus
jenelle
e-migrant

Data înscrierii: 08/Dec/2008

Locație: Köln

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2008 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Haideti sa ma prezint si eu Wink . sint Lena,29 de ani si locuiesc in apropiere de Köln ,mai exact in Leverkusen din 1999 .
Eu una sint cam dezamagita de prieteniile dintre roamani in strainatate ,nu mai exista ceva real si de durata ,doar minciuni si amagiri din pacate ...

Sus
o_mama
Calator

Data înscrierii: 04/Ian/2009

MesajTrimis: Dum Ian 04, 2009 2:00 pm    Titlul subiectului: FITI ALATURI DE ALBERT! Răspunde cu citat (quote)

Nu demult medicii l-au diagnosticat pe micutul Albert Adrian cu ataxie telangiectazie si leucemie cu celule T. La varsta de numai 8 ani si 11 luni, aceasta boala este o povara mult prea grea si costisitoare pentru Albert si familia sa.

Pentru a se insanatosi, Albert trebuie sa urmeze un tratament la o clinica din strainatate, costurile acestuia ajungand la 100 000 de Euro.

Toti cei care vor sa contribuie la salvarea vietii acestui copil pot face donatii in conturile :

Cont RON: RO 04BRDE445SV30490084450
Cont EUR: RO 19BRDE445SV30490754450

Conturile sunt deschise la filiala BRD Groupe Societe Generale, Agentia Colentina. Sos Colentina, nr 97, bl 94, parter, sector 2, Bucuresti.
Titularul contului este Cristea Petrica, bunica baiatului.
Pentru detalii si informatii o puteti suna pe mama baiatului LEPADATU BRANDUSA la telefon: 0040/0742 914 362

Daca ati trecut printr-o situatie asemanatoare si puteti ajuta cu un sfat bun sau pur si simplu vreti sa-l incurajati pe baiat, accesati blog-ul salveazaoviata.wordpress.com.

Va multumim!
Familia si cei dragi.
MAIL CONTACT: mario_tour_cluj@yahoo.com- AICI PUTETI TRIMITE SFATURI, INFORMATII, ADRESE CLINICI. VA MULTUMIM! TOT AICI PUTETI CERE COPII DUPA BULETINUL DE ANALIZE SI RAPORTUL MEDICAL AL LUI ALBERT!

Sus
Silviu70
Calator

Data înscrierii: 14/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Ian 14, 2009 2:04 pm    Titlul subiectului: Pentru Lena Răspunde cu citat (quote)

Lena, cum crezi cä trebuie procedat in a schimba ceva?
Eu personal observ goana zilnicä spre realizare a ficäruia, reactionänd in subconstient cum cä TREBUIE sä realizeze asta si asta, la fel ca si cutäre si cutäricä.
Plaga secolului?
Probabil.
Foarte putin probabil este cä tagma noasträ a romanilor este foarte aproape de centrul acestiu stres, noi avänd exemple din toate directiile importate in prisma noasträ, dupä care ne ghidäm.
Cä vecinul face ce face, noi usor am dori a face la fel. Träind in Germania, mai avem majoritatea dintre noi unele poveri de "dus" in romania, rude cere o duc räu. Acolo fiind in concediu, vezi bine niciodatä nu tinem a dezvälui adevärul, cä de fapt nu sa inbogätit nimeni doar prin faptul ca a schimbat tara. Afländune acolo in concediu, ne indreptäm privirea in sus plinä de mändrie, neläsänd a fi observate sacrificiile vieti "mai bune" de aici si sprijinim mai departe eronata filozofie care spune cä "In Germania umblä cäini cu colaci in coadä". Si uite asa, pärerea mea, säpäm o nouä groapä in care sä bägäm pämäntul rezultat din groapa precedentä.Si eu träiesc in Köln, astept comentariul täu spre a filozofa mai departe.

Sus
toshiko
e-migrant

Data înscrierii: 04/Feb/2009

MesajTrimis: Mie Feb 04, 2009 12:52 pm    Titlul subiectului: Re: Romani in Germania- Cine suntem? Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Forumul este dedicat celor care traiesc in Germania.
Va rugam sa ne spuneti daca locuiti in Germania si de cat timp.

Buna! Eu am venit in Mainz impreuna cu sotul meu acum 1 an si 5 luni. Sotul lucreaza, iar eu imi ocup timpul cu treburile casnice, invatarea limbii germane si bineinteles cautarea unui loc de munca Rolling Eyes .

Cea din urma activitate a mea s-a cam dovedit a fi in zadar pana acum datorita lipsei permisului de munca si a necunoasterii bine a limbii germane Crying or Very sad .

M-as bucura daca as afla ca mai sunt si alti romani in Mainz cu care sa mai stau la o barfa Very Happy

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Romani in Germania Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4