Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

preturi mici...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Diverse
Autor Mesaj
adymar_ro
e-migrant

Data înscrierii: 27/Noi/2005

MesajTrimis: Sâm Oct 14, 2006 1:55 pm    Titlul subiectului: preturi mici... Răspunde cu citat (quote)

poti suna in romania la preturi super
www.voipstunt.com

Sus
pepe65
Calator

Data înscrierii: 09/Oct/2006

Locație: Undeva in UE

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:57 am    Titlul subiectului: Daca vrei sa faci bani usor! Răspunde cu citat (quote)

Pentru cei ce vor sa mai castige ceva am gasit o adresa de unde puteti castiga usor 10 euro pe zi! pare simplu si eficient, eu m-am inscris!
http://www.ana-maria.com.md/
Bafta la Bani! Very Happy Pare simplu, vad ca nu e tzeapa!

Sus
adivoloaga
Calator

Data înscrierii: 06/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salve ..
SI EU AM PRETURI MICI

(s)pui o afacere aici pe forum ... dar nu stii daca iti va raspunde cineva
dar oricum IN AFACERI E IMPORTANT SA EXISTI ...
cum existi .. mai putin conteaza.

eu fac afaceri de transport persoane si pachete din Italia in Romania .. Embarassed
si transferuri de la aeroporturile din Nord Italia Embarassed
citeodata (sa zicem odata pe luna Rolling Eyes ) ma suna cineva si ma intreaba ce si cum fac ...
de pe acest forum sau altele asemanatoare.

DECI EXIST ...

www.transportromania.net
www.transferairport.net

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Diverse Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1