Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Banca mea!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Stiri din Romania
Autor Mesaj
teaca
e-migrant

Data înscrierii: 18/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Noi 18, 2007 2:30 pm    Titlul subiectului: Banca mea! Răspunde cu citat (quote)

Înca de cînd eram un pustan si citeam tot ce-mi cadea în mîna, imaginea bancherului a devenit pentru mine sacrosanta: un domn sobru, distins, îmbracat elegant, în costum negru, cu melon si ochelari cu rama subTire. Genul Mugur Isarescu. Aud acum, si nu-mi vine sa cred, ca-si face Becali (Gigi) banca.

Vi-l puteTi imagina pe “Jiji” bancher? si-a luat el, cu banii jos, palat, supermasina, club de fotbal si partid, dar asta nu l-a schimbat. El e acelasi domn “sobru” despre care se povesteste ca si-a prajit carne la gratar în balconul unui apartament de lux dintr-un hotel de 5 stele occidental. si pe care l-am vazut si eu, ca atîtia telespectatori, aruncînd cu euroi (pe care i-a scos bodyguardul din ciorap!) în populatie sau bagînd mîna pîna la cot în putina cu brînza. Din care a înfulecat cu un plescait distins...

Adrian Teaca
Continuare: http://teaca.wordpress.com/2007/10/09/banca-mea/

Sus
iosifovidiu
e-migrant

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 5:16 pm    Titlul subiectului: Sa votam spre interesul nostru PRM! Răspunde cu citat (quote)

BUNA ZIUA TUTUROR!

Haide-ti fratilor sa votam cu totii,duminica 25/11/2007,candidatii PRM,sa ne reprezinte cineva cu interes in parlamentul european si sa le dam si lor o sansa; de toate celelalte ''partide politice'' ne-am lamurit de-a lungul timpului si n-au facut altceva decat sa ne indeparteze da tara noastra si de cei dragi prin modul in care ''au gestionat interesele tarii si ale cetatenilor''!

Concluzia mea este asta si cred ca e rupta din realitate!

PS. ASTEPT PARERILE VOASTRE!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Stiri din Romania Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1