Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Emigranti - Restul Lumii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Alte comunitati - Membrii
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 17/Mai/2006

MesajTrimis: Vin Iun 02, 2006 2:45 pm    Titlul subiectului: Emigranti - Restul Lumii Răspunde cu citat (quote)

Nu v-ati regasit in categoriile anterioare? Locuiti in alta tara?
Sus
mexic
e-migrant

Data înscrierii: 13/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Iul 13, 2006 2:43 am    Titlul subiectului: cunoasteti emigranti in mexic??? Răspunde cu citat (quote)

Buna! locuiesc in Mexic de acum 3 ani si as vrea sa cunosc alti romani care locuiesc aici. va rog sa-mi scrieti!!! laura_nesteanu@yahoo.com
Sus
ab
e-migrant

Data înscrierii: 20/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Iul 20, 2006 1:36 pm    Titlul subiectului: Re: cunoasteti emigranti in mexic??? Răspunde cu citat (quote)

mexic a scris:
Buna! locuiesc in Mexic de acum 3 ani si as vrea sa cunosc alti romani care locuiesc aici. va rog sa-mi scrieti!!! laura_nesteanu@yahoo.com

BUNA LOCUİESC İN TURCİA ADRESA MEA DE MESS E ssimonna2000
iar adresa de mail ssimonna2000@yahoo.com

Sus
stanromania
e-migrant

Data înscrierii: 30/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 5:56 pm    Titlul subiectului: Thailanda Răspunde cu citat (quote)

Ceva romani prin Pattaya? Sint la 20 km de Pattaya in Sriracha. Email-ul meu : stanromania@gmail.com Kop kun krap le ciock dee krap! Cool
Sus
cbredi
e-migrant

Data înscrierii: 22/Oct/2006

Locație: Doha, Qatar

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 9:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna,

Romani in Doha, Qatar? Adresa mea de mail este cristian-qa@bradiceanu.net

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Alte comunitati - Membrii Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1