Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Carenta

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigranti romani in Austria
Autor Mesaj
cirstina_florea
e-migrant

Data înscrierii: 18/Dec/2007

MesajTrimis: Mar Dec 18, 2007 4:13 pm    Titlul subiectului: Carenta Răspunde cu citat (quote)

Buna,

Numele meu este Cristina (l-am gresit putin in id), locuiesc in Wiener Neustadt impreuna cu sotul meu. Suntem de 3 luni aici, legal cu toate actele in regula, asigurare din septembrie. Eu trebuie sa nasc in ianuarie si ma intereseaza sa stiu daca primesc ceva carenta, nimeni nu stie exact, nici macar cei de la asigurari. Daca exista cineva in situatia mea va rog sa-mi impartasiti si mie din experienta dvs. Sunt cetatean roman, dar am asigurare si totul e in maxima legalitate aici. Multumesc, Cristina

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigranti romani in Austria Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1