Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Amintiri comuniste

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Comuniste
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 17/Mai/2006

MesajTrimis: Mie Iun 07, 2006 2:36 pm    Titlul subiectului: Amintiri comuniste Răspunde cu citat (quote)

Vom muta aici cateva comentarii facute acum 3 ani pe un oracol privat gazduit de e-migrant.ro

Cateva dintre respectivele povesti merita citite si completate cu amintirile fiecaruia Smile . Ele vor fi seminte pentru noi amintiri din perioada comunista.

Sus
vasile
e-migrant

Data înscrierii: 30/Noi/1999

MesajTrimis: Joi Iun 08, 2006 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand ati venit voi, cei nascuti la inceputul anilor 80, eu m-am gandit ca sunteti foarte simpatici. Bine eu aveam doar 4 ani si nu eram chiar obiectiv.

Dintre voi mi-am ales un frate. Simpatic si el. Din pacate prin 84 cand ai vostri v-ar fi lasat la tv, nea Nicu a zis sa facem economie de curent electric si au inchis desenele animate cu Mihaela.

Ce sa mai zic, cartofii comunisti? ce buni erau si doar cu 3 lei. Merdenele cu ulei, langa cinematograful Cosmos - acum casa de cultura a maroriilor lui Iehova.

Si 1990 cu sfarcurile Oanei Sarbu si Oblio. Sensisibilitate pionereasca, mantre, paranormal si miros fain-dulceag de capitalism.

Mai mult nu spun. Asa.

Sus
costelino1967
e-migrant

Data înscrierii: 07/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Noi 07, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului: Vremuri Răspunde cu citat (quote)

Eram in anul 1984 cand ne luau cu autobuzele si ne duceau in Insula Mare a Brailei, la depanusat porumb iar fostul prim secretar Anton Lungu al Brailei, ne tinea pana seara si ne spunea ca ne aduce bulion sa mancam cu paine.
Sus
Samyra
e-migrant

Data înscrierii: 03/Ian/2008

MesajTrimis: Vin Ian 04, 2008 1:01 am    Titlul subiectului: Comuniste Răspunde cu citat (quote)

stiu, cam tirziu, totusi poate mai citeste cineva!

Cinematograful Cosmos? Da, se afla in Pantelimon, la capätul tramvaiului 14, nu? Liceul A.Sahia!
In fiecare dimineatä ne controla la intrarea in Liceu dacä avem matricolele pe manä, bentite albe pe cap, pärul impletit in cozi,pärul bäietilor sä nu treacä peste degete......si asta panä in clasa a 12.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Comuniste Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1