Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Buna ziua tuturor

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Despre forumurile E-migrant.ro
Autor Mesaj
ioana77
e-migrant

Data înscrierii: 17/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Noi 17, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: Buna ziua tuturor Răspunde cu citat (quote)

Bine v-am gasit. Sunt noua pe acest forum, habar n-am cum functioneaza, dar am o intrebare, cum pot vedea meciul Bulgaria-Romania din aceasta seara pe net? Locuiesc in Olanda. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc
Sus
Samyra
e-migrant

Data înscrierii: 03/Ian/2008

MesajTrimis: Vin Ian 04, 2008 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy

Bunä Ioana

multe salutäri si mult noroc in noul an atat tie cat si familiei tale! Razz Razz

Sus
giovanni
e-migrant

Data înscrierii: 18/Ian/2008

MesajTrimis: Sâm Ian 19, 2008 7:33 pm    Titlul subiectului: buna ioana Răspunde cu citat (quote)

Smile)ai reusit sa vezi meciul???zi-mi si mie cum ..daca vrei te salut pa pa:))
Sus
ioana77
e-migrant

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna, am reusit, uite asa

http://www.softfree.eu/romana/windows/internet/sopcast.php

Poate te ajuta. Tu unde locuiesti?

Sus
ioana77
e-migrant

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 1:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau asa

http://www.tvonline.radiourionline.com/tvonline_romanesti.html

Succes

Sus
joh_anna
e-migrant

Data înscrierii: 08/Feb/2008

MesajTrimis: Vin Feb 08, 2008 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna ioanna si eu sunt noua pe forum incet ,incet se ridica nr. romanilor care-l folosesc
Sus
marablue
Calator

Data înscrierii: 23/Iun/2007

Locație: Atena

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2008 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna la toata lumea...
Sus
marta_ratiu
e-migrant

Data înscrierii: 21/Feb/2008

MesajTrimis: Dum Feb 24, 2008 1:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna la toata lume,
eu sunt o noua membra a acestui forum.M-am mutat in grecia p data de 20 iunie 2007,nu am avut probleme,autoritatile nu au zis nimic.Viitorul meu sot este grec,avem cununia civila pe data de 21 iunie la primaria sect 2 bucuresti...m-am interesat sa aflu cam ce acte imi trebuiesc pentru a incepe lucrul acolo in grecia.spre surprinderea mea avem deja toate actele,tot ce mai trebuie este un cont bancar pe numele meu cu o modica suma de 1000 euro.dar..am aflat ca in cazul casatoriei primesti automat 5 ani permis de lucru si sedere..

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Despre forumurile E-migrant.ro Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1