Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

Ce gatiti astazi?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 15, 16, 17

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia
Autor Mesaj
Stella
Calator

Data înscrierii: 16/Oct/2007

Locație: Grecia

MesajTrimis: Joi Ian 03, 2008 10:23 am    Titlul subiectului: ce gatiti astazi? Răspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI !!! Very Happy
Sus
nanu
Calator

Data înscrierii: 22/Noi/2006

Locație: Patra

MesajTrimis: Sâm Ian 05, 2008 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

marablue a scris:
La multi ani 2008!! Da ai pregatit cava bunatati...cred ca au fost bune toate

Da mara au fost bune toate , mai ales salata , care anul asta am facut-o cu maioneza facuta de mine, anii trecuti cumparam de la super market si cozonacul la fel toti l-au laudat, ei au cozonac da nu e ca al nostru e simplu!

Sus
DjDot
Calator

Data înscrierii: 22/Ian/2008

MesajTrimis: Mar Ian 22, 2008 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nanu a scris:
....

farfuria cu cozonac taiat

si salata de beof

aaaa ce pofta imi faci acum, si eu am mancat salata de beof revelionul esta :p dar cozonac nu, ca unde am fost nu au facut Sad

Sus
stefff
e-migrant

Data înscrierii: 21/Apr/2009

MesajTrimis: Mar Apr 21, 2009 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Multi Ani fetelor si Hristos A Inviat!

stau in Grecia si eu ca si voi de altfel, si m-ar interesa sa stiu cum pot sa fac krema galaktos sa para a smantana, caci eu aici unde sunt nu gasesc smantana deloc, iau krema galaktos, nu seamana nici pe departe cu smantana.

merci Smile

Sus
pisyoana
Calator

Data înscrierii: 13/Noi/2006

Locație: Athens

MesajTrimis: Joi Apr 23, 2009 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai... te duci la un supermarket romanesc sau rusesc... si gasesti...
Sau amesteci niste crema galaktos cu iaurt Very Happy

Sus
Shari
Calator

Data înscrierii: 20/Oct/2009

MesajTrimis: Dum Oct 25, 2009 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pisyoana a scris:
Pai... te duci la un supermarket romanesc sau rusesc... si gasesti...
Sau amesteci niste crema galaktos cu iaurt Very Happy

Buna seara tuturor!

http://shari-shari-shari.blogspot.com/

Shari

Sus
hiyamalkdu
e-migrant

Data înscrierii: 26/Sep/2011

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2011 5:17 pm    Titlul subiectului: Hi, few questions for anyone Răspunde cu citat (quote)

penis enlargement product
p8ss0kgzyu5fxsbscuuz

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Emigrare Grecia Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Pagina 17 din 17