Harta Bucuresti | Harta Constanta | Harta Iasi | Harta Arad | Harta Brasov | Harta Cluj | Harta Sibiu | Harta Oradea | Harta Ploiesti
 FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare      www.e-migrant.ro  Profil   Mesaje private   Autentificare 
Cod Postal Bucuresti | Cod Postal Iasi | Cod Postal Constanta | Cod Postal Arad | Cod Postal Brasov | Cod Postal Cluj | Cod Postal Sibiu

votati poza baietelului meu

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Diverse
Autor Mesaj
georgia75
e-migrant

Data înscrierii: 25/Ian/2008

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2008 10:31 pm    Titlul subiectului: votati poza baietelului meu Răspunde cu citat (quote)

Salutare romanilor din state!

Va rog frumos votati poza baietelului meu George de pe siteul urmator http://www.biobim-shop.com/shop/photogame.php

In partea dreapta a paginii in coloana cu poze puteti da click pe poza lui George (cu caciulita de Mos Craciun). In momentul in care poza va apare marita pe ecran, sub ea puteti da click pe "stem op deze foto".

Va multumesc anticipat!

ps. nu va speriati de limba, e doar olandeza [:O]

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.e-migrant.ro -> Diverse Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1