AlexanderLecca e-migrant
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Ian 30, 2008 11:53 am Titlul subiectului: Alexander Lecca si Muzica Romaneasca Sufletul lui. |
|
|
Buna ziua dragi romani. Am fost plecat din tara mai mult de 8 ani si singurul lucru de care mi-a fost dor cu adevarat a fost muzica romaneasca de inima albastra ( Cornel Fugaru, Mihaela Runceanu, Margareta Paslaru, ect). Am trecut peste poftele de sarmalute si mititei, am trecut chiar si peste pofta de bere romaneasca mai putin peste muzica. Mi-a fost sufletul sterp fara aceste melodii iar acum odata ajuns acasa m-am gandit sa va ofer un cadou, tuturor celor ce poate trec prin aceleasi momente ca si mine. Alexander Lecca va asteapta la "Muzica Romaneasca", nu vreau sa fac reclama nu dau nici un link, nimic. Poti cauta singur dand search pe numele meu, locul in care se difuzeaza cea mai grozava muzica romaneasca veche. Iti multumesc E-Migrant.ro ca mai ajutat sa le ofer romanilor de pretutindeni acest cadou. Felicitari pentru restul postarilor de pe forum si multa bafta. Nu uita "Muzica Romaneasca" te asteapta.
|
|